2777
2789
عنوان

بچه م مریض شده

112 بازدید | 14 پست

سرما خورده به خدا دو سه روز بود  نخوابیده بودم در حد نیم ساعت و...

امشب که بهتر شده بود و خوابید شوهرم گفت تو برو او اون اتاق بخواب با خیال راحت حتی بیدار هم شد من نگهش میدارم ،تو بخواب

منم ۷ شب رفتم خوابیدم و کلا بیهوش شدم از خستگی 

ساعت ۲ بیدار شدم دیدم مادر شوهرم اومده خونه 

دیده من خوابم مونده اینجا

بعد بهم گفت دیگه نمی‌تونستم بزارم پسرم بیدار بمونه گفتم خودم بچه رو نگه میدارم 

منم گفتم من چند روزه درست نخوابیده بودم اتفاقی نمبافتاد اگه پدرش بیدار میموند فردا هم که سر کار نمیره

یهو گفت ما تو خونواده رسم نداریم مردا بچه نگه دارن وظیفه مادر

منم گفتم خانواده شما به من ارتباطی نداره ولی تو خانواده ما همه مردا همکاری می‌کنن تو بچه داری منم اینجوری یاد گرفتم

گفت تو باید تابع خانواده همسرت باشی

منم گفتم من عاقل و بالغم و تابع خودمم 

مسائل مربوط به بچه هم به منو و همسرم ارتباط داره ما تقسیم وظایف میکنیم  و اینجوری بدون دخالت دیگران راحت تریم

غر غر کرد و زیر لبش یه چیزی گفت و زنگ زد شوهرش بیاد دنبالش 

اصلا هم تعارف نزدم بمون ...

همین کارو میکنن مردا کمک کردن رو وظیفه خودشون نمی‌دونن و فکر میکنن دارن لطف میکنن به ما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر راحت یه بحث ساده رو به کل کل تبدیل میکنید 😅

من اگر جای شما بودم بعد ازونکه میگفت دلم نیومد پسرم بیشتر ازین بیدار بمونه ازش تشکر میکردم که بچه رو نگه داشته همسرمم بخوابه 

رفتار زن و شوهر با مادرو فرزند خیلی فرق داره اون دیدش به شوهر شما دید مادر به فرزنده اگر اینو برای خودمون جا بندازیم کل کل ها در نطفه خنثی میشن

چقدر راحت یه بحث ساده رو به کل کل تبدیل میکنید 😅من اگر جای شما بودم بعد ازونکه میگفت دلم نیومد پسرم ...

کل کل کردم چون هیچوقت شعور نداره و رفتارش از سر خیرخواهی نیست نکنه مادر شوهر من فامیلتون هست و کامل میشناسیش؟

منم اونقدر شعور دارم که اگه از سر محبت برام کاری کنه تشکر کنم

ولی چون می‌شناسمش جواب دادم

شما هم این درس های زندگی رو برای خودتون به کار ببرید نه من که جگرمو خون کردن با کارهاشون

😂😂بامنم کل کل میکنی خدا خیرت بده مث اسفندی چرا

شما در حددی نیستید من باهاتون کل کل کنم🤣

امثال شما همیشه همه چیز بر وفق مرادشون بوده یکی نبوده چوب تو آستینتون کنه برای همین راحت در مورد همه چیز نظر میدید و قضاوت میکنید 

یه روز که همچین فشارهایی رو متحمل شدی بیا در مورد احترام گذاشتن به مادر شوهر حرف میزنیم😂

موفق باشید 

شما در حددی نیستید من باهاتون کل کل کنم🤣امثال شما همیشه همه چیز بر وفق مرادشون بوده یکی نبوده چوب ت ...

وقتی خدا به صبر واحترام به بزرگتر توصیه میکنه توی همین شرایط هست وگرنه توی شرایط عادی که احترام گذاشتن و صبر کردن کار سختی نیست

دنبال خودسازی اگر هستید دور جواب دادن به بزرگتر و بی احترامی و حاضر جوابی رو خط بکشید و به کسایی که به این کار تشویقتون میکنن هم نگاه نکنید اونا دلسوز شما نیستن اونا یکی مث شما هستن که تو زندگی خودشون موندن و از سر حرص خودشون به شمااینجور مشورت میدن 

خلاصه از ما گفتن دوست عزیز 

راستی ایه قران میگه به شما به اندازه توانتون مشکل میدیم

ینی این زندگی و مشکلاتش راه اختصاصی هست برای بالارفتن شان شما پیش خدا هرچی مسیر سخت تر میشه ینی شما لایق امتحان سخت تری شدی که پیش خدا ارزشمندتر بشی 

اگر به این دید بهش نگاه کنی نه تنها سکوت سخت نیست براتون لذت بخش هم میشه 

راستی ایه قران میگه به شما به اندازه توانتون مشکل میدیمینی این زندگی و مشکلاتش راه اختصاصی هست برای ...

با احترام نخوندم پیام هاتون رو.خیلیرحوصله دارید شما.😂در هر صورت موفق باشید