2777
2789
شد الان پریود شدم فک کنم سردی رحم دارم چون کمرمو شکمم ب شدت موقع پریودی یخه و اگ گرم نگه دارم درد پر ...

گلم الان پریود شدی؟ 

اگر پریود شدی از روز اول پریود تا چهارده روز روزی یک عدد خرما و چند دانه سیاه دانه بخور . فقط تا چهارده روز نه بیشتر . رحم را گرم و تخمدان را فعال می‌کنه. زیر شکمت را با روغن بنفشه چرب کن. طبع بنفشه معتدل هست  خودت خیلی گرمت نمیشه ولی چون افضل ترین روغن هست برای رفع عفونت ریز شکم و سردی شکم  خوبه . 

بعد چهارده روز نخور چون گرمیه برای بارداری خطرناکه. 

گلم الان پریود شدی؟ اگر پریود شدی از روز اول پریود تا چهارده روز روزی یک عدد خرما و چند دانه سیاه دا ...

عهه باشه مرسی چشم 

اره پریود شدم‌خرما ک‌داریم از دیروز میخورم‌سیاه دونه رو چجوری بخورم؟

بجوشونوم 

یکمم عسل داریم گفتم یکمم باعسل بخوریم میگن خوبه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عهه باشه مرسی چشم اره پریود شدم‌خرما ک‌داریم از دیروز میخورم‌سیاه دونه رو چجوری بخورم؟بجوشونوم یکمم ...

همین جوری همزمان با خرما دوسه دونه بریز تو دهنت بخور. من اینجوری خوردم

میتونی آسیاب کنی اما بلافاصله باید بریزی تو عسل که سیاهدانه سمی  نشه. از طرفی هم دیگه ظرف عسل پودر سیاهدانه ریختی و ممکنه نتونی کامل مصرفش کنی .... بنظر من همین جوری با خرماچند دونه بریز تو دهنت بخور اینجوری بهتره.

همین جوری همزمان با خرما دوسه دونه بریز تو دهنت بخور. من اینجوری خوردممیتونی آسیاب کنی اما بلافاصله ...

سلام خوبین شب بخیر

ببخشید باز من ی سوال دارم 

پریودیم تموم شد روز آخره خونم سیاهه 

سقطم ک کرده بودم عادیه؟؟؟

سلام خوبین شب بخیرببخشید باز من ی سوال دارم پریودیم تموم شد روز آخره خونم سیاهه سقطم ک کرده بودم عاد ...

سلام عزیزم.ببخشید الان پیامت را دیدم.‌نمیدونم ولا.... بعد از سقط یک سونو بده که مطمئن باشی بقایا نداری.