2777
2789
سلام حالت خوبه رفتی دکتر امروز ؟ نگرانتم

سلام مرسی توخوبی عزیزدلم 

اره رفتم دکتر گف نمیتونم تشخیص بدم سقط کردی یانه منتظر بمون تا پریودیت یا اخر ماه ،با سونو از رو شکم معلوم نمیشه سونو واژینالم اگ یموقع سقط نکرده باشی جنین ازبین میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکلم اینه الان همه چی اوکیه‌همین ک چن‌دیقه سرپت وامیستم چن‌لکه باز خون میبینم یا یکم کمر درد میگ ...

پس عزیزم هیچ کاری نکن فقط دراز بکش . انشالله اگر باردار باشی مشکلی پیش نیاد. فقط برای سرویس بهداشتی بلند شو . مدتی تحمل کن تا وضعیتت معلوم بشه.

خیلی ها اوایل بارداری لکه بینی دارند شیاف استفاده میکنن و استراحت مطلق. 

تو تایپیکهات صدام کن . تو فکرتم گلم 

پس عزیزم هیچ کاری نکن فقط دراز بکش . انشالله اگر باردار باشی مشکلی پیش نیاد. فقط برای سرویس بهداشتی ...

فداتشم مرسی مهربونم❤️

انشالله هرچی خدا بخوادچشم حتماخیلی عزیزی‌مرسی‌ک‌ هواموداری❤️‍🩹

سلام بله چشم میپرسم زخم دهانه رحم شما میدونین چ علائمی داره چون من شدید خیلی ببخشید موقع نزدیکی بعدش ...

سلام گلم حالت خوبه 

نه عزیزم نمی‌دونم دور و برم هم کسی نداشته.

کمر درد تنها فکر نکنم ربطی به زخم دهانه رحم داشته باشه.

از کمبود کلسیم نیست؟ 

سلام گلم حالت خوبه نه عزیزم نمی‌دونم دور و برم هم کسی نداشته.کمر درد تنها فکر نکنم ربطی به زخم دهانه ...

نه از اون بابت نیس نمیدونم‌علائم بارداری باز دارم میترسم‌کمر درد داشته باشم بیوفته نمیتونمم تست بدم چون زوده تازه یک ماه شده پریودم نشدم

نه از اون بابت نیس نمیدونم‌علائم بارداری باز دارم میترسم‌کمر درد داشته باشم بیوفته نمیتونمم تست بدم ...

سقط شد قبلی؟ 

اره احتمال اینکه بلافاصله باردار باشی هست . من خودم قبل اینکه بفهمم باردارم شکم و نافم به شدت درد میکرد که فکر میکردم فتق م پاره شده یا نافم افتاده. بیست روز بعد فهمیدم باردارم.

خیلی ها ماه بعد از سقط باردار میشن و بارداری عالی دارند. دوتا از دوستام باردار بودن و تو چهار و پنج ماهگی سقط کردن حالا هردو بچه دارن . بلافاصله باردار شدن هردو . 

جالب اینجاس جنسیت بچه ها برعکس هست برای هردو. دوستم که باردار پسر بود الان یه دختر هفت ماهه داره. اون یکی هم پسر سه ماهه. 

سقط شد قبلی؟ اره احتمال اینکه بلافاصله باردار باشی هست . من خودم قبل اینکه بفهمم باردارم شکم و نافم ...

شد الان پریود شدم فک کنم سردی رحم دارم چون کمرمو شکمم ب شدت موقع پریودی یخه و اگ گرم نگه دارم درد پربودبم می‌ره یاکمتر میشه