2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امام رضای عزیزم همونجوری ک هیچوقت دست رد ب سینه من نزدی همونجوری ک هروقت هرچیزی زت خواستم ناامیدم نک ...

قربونت برم عزیزم  امام رصا حیلی مهربونه نذر کردم این ماه حاجتمو بده برم پا بوسش

خدایا رهایم نکن😔

ازته دل ازش بخواه هیچوقت تنهات نمیزاره همیشه پناه بی پناهیم بوده همیشه کس بی کسیام بوده خیلی بهش مدی ...

از ته دل خواستم میدونم دلمو شاد میکنه مثل همیشه  هر وقت هوای حرمشو کردم قسمتم شده رفتم چون خواسته

نذر کردم این ماه حاجتمو بده برم پا بوسش

خدایا رهایم نکن😔

از ته دل خواستم میدونم دلمو شاد میکنه مثل همیشه هر وقت هوای حرمشو کردم قسمتم شده رفتم چون خواستهنذر ...

انشالله عزیزم من خیلی وقته حرم نرفتم خیلی وقته نطلبیده خیلی دوست دارم برم اگ رفتی برام دعا کن منم بطلبه❤️

انشالله ب خواسته دلت برسی اگه رفتی منم دعا کن خیلی نیاز دارم بهش

چشم حتما عزبزم ایشالله همه دل های  دردمند شاد بشن ایشالله به خواسته هات برسی 

خدایا رهایم نکن😔

انشالله عزیزم من خیلی وقته حرم نرفتم خیلی وقته نطلبیده خیلی دوست دارم برم اگ رفتی برام دعا کن منم بط ...

چشم حتما منم خیلی ساله نرفتم ببار انقد هوس حرمشو کردم که  هر روز کارم پست کردن حرم  بود  تو پبجم  واقعا دلم هوای حرم کرده بود

بعد یسال خودش  خیلی نا باورانه قسمتم کرد رفتم اونم تنهایی با کاروان

خدایا رهایم نکن😔

چشم حتما عزبزم ایشالله همه دل های دردمند شاد بشن ایشالله به خواسته هات برسی

این مداحی ک براامام رضا خوندن هم خیلی قشنگه اگ دوست داشتی گوش کن میگه یاامام رضا سلام تویی سایه سرم تویی کس بی کسیام💔🥲

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭