2777
2789

منم که گوشه میخانه خانقاه من است

دعای پیر مغان ورد صبحگاه من است

گرم ترانه چنگ صبوح نیست چه باک

نوای من به سحر آه عذرخواه من است

ز پادشاه و گدا فارغم بحمدالله

گدای خاک در دوست پادشاه من است

غرض ز مسجد و میخانه‌ام وصال شماست

جز این خیال ندارم خدا گواه من است

مگر به تیغ اجل خیمه برکنم ور نی

رمیدن از در دولت نه رسم و راه من است

از آن زمان که بر این آستان نهادم روی

فراز مسند خورشید تکیه گاه من است

گناه اگر چه نبود اختیار ما حافظ

تو در طریق ادب باش گو گناه من است

چشمانم را شستم سهراب،☺ بدتر شد كه😨حالا دروغ ها🎭رو شفاف تر ميبينم...🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کتاب حافظ رو داشتم براتون صفحه باز کردن این اومد. تعبیرشو از تو نت دراوردم این شد: با یک عذرخواهی همه چیز درست می شود و انشاالله از بند غم رهایی خواهی یافت. خداوند از تو حرکت می خواهد و خود برکت عطامی فرماید. روی به آستان حق بیاور تا به مقام عالی برسی. نذری کرده ای که اگر از این ورطه ی غم نجات پیدا کنی تا دم مرگ از راه راست برنمی گردی.

ولی کلا تعبیر فال حافظ رو میگن هر چی که از اون غزل حس کنی همون درسته. مهم نیست که بقیه چه تعبیری دارن . مهم اینه که خودتون چه تعبیر و حسی دارین. ان شالله بهترینا براتون اتفاق بیفته.😊😊😊

منم میخوام باکتاب

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من کتاب حافظ رو داشتم براتون صفحه باز کردن این اومد. تعبیرشو از تو نت دراوردم این شد: با یک عذرخواه ...

دستتت درد نكنه چقد راست بود؟

يعني برم به خانواده شوهرم بكم ببخشين؟؟؟؟

دستتت درد نكنه چقد راست بود؟ يعني برم به خانواده شوهرم بكم ببخشين؟؟؟؟

واقعا؟ چه جالب. اخه نمی دونم چه اتفاقی افتاده که بگم بری یا نه؟ اگه اشتباه از سمت خودت بوده و خیلی اشتباه بزرگیه که باعث میشه تا سالها کدورت ایجاد بشه به نظر من عذرخواهی بزرگمنشیتو نشون میده. ولی اگه این عذر خواهی زندگی زناشوییتو به خطر میندازه این کارو نکن. در هر حال شاید یه جلسه مشاوره با یه مشاوره باتجربه و کاربلد خیلی خوب باشه. من گاهی که سردرگمم از مشاور کمک می گیرم. نی نی سایتم مشاورای خوبی داره. از اونا کمک بگیر. ☺

واقعا؟ چه جالب. اخه نمی دونم چه اتفاقی افتاده که بگم بری یا نه؟ اگه اشتباه از سمت خودت بوده و خیلی ا ...

اشتباه يا خطايي نشده. همش سوتفاهم و لجبازيه

والا مشاورم ميرم ولي اونام موندن چي بكن

اینم تعبیری که تو نت بود ولی حس خودت از خوندن غزل مهم تره. به دست آوردن پول و سود به هر طریق ممکن جایز نیست بلکه اصل آن است که حلال و حرام مشخص باشد. با حرف زدن به جایی نمی رسید بهتر است کمی به قول هایی که داده اید و به عهدی که بسته اید فکر کنید و عمل نمایید. مواظب راهی که می روید باشید. سفر کرده ی شما به سلامت بر می گردد. انشاالله.

اشتباه يا خطايي نشده. همش سوتفاهم و لجبازيه والا مشاورم ميرم ولي اونام موندن چي بكن

واست ۵ تا صلوات به نیت ۵ تن فرستادم. ان شالله که زودتر گره مشکلاتت باز بشه.😊😊