2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ماه بود پسر من پشت هم مریض شده بود از ۸ماه پیش که برده بودم پیش دکترش تا این دفعه فقط ۱۰۰گرم ب وزنش اضافه شده بود شربت gain upگرفتم قبل از ناهار و شام ی ق مباخوری بهش میدادم بعد غذاشو میدادم و اینکه شروع من از چیزهایی ک دوست داره غذا بهش بده بعد تخم مرغ واسه افزایش وزن خوبه ب صورت مختلف درست کن 

تحرک زیاد داشته باشه گرسنه ش میشه بلافاصله غذا بهش بده 

اگر مهد هم بفرستی با بچه های دیگه بازی می‌کنه یا میبینه اونا غذا و میان وعده میخورن پسر شما هم میخوره

من پنکیک انواع مختلف درست میکنم و تخم‌مرغشو زیاد میریزم.دخترم بد غذاس ولی اینو میخوره.ی پنکیک کوچولو درست میکنم دوقاشق ارد رو ی تخم‌مرغ میزنم و میخوره.شما هم امنحان کن.یروز داخلش هویج میزنم یروز موز یروز برشهای نازک سیب یروز کدو رنده شده.موقعی که کدو یا هویج‌میزنم اول تفت میدم با دارچین زیاد بعد قاطیه مواد پنکیک میکنم خیلییی خوشمزه میشه

سلام عزیزم پسرمن ۹ماهشه چون کم وزنه دکتر سانستول و زینک پلاس نوشت خارجیشوگرفتم شکرخدا اشتهاش بهترشده 

اخر غذا کره میزنم ب غذاش.تو سوپش تخم مرغ پخته و رنده شده اضافه میکنم.عصاره گوشت درست میکنم بهش میدم   

زینک اشتهارو بازمیکنه

یه مدت خوب غذا بخوره معدش جا باز میکنه .بنظرم تا وقتی شیرخشک رو بدی.  غذا نمیخوره.  امیدوارم بهتربشه

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
عزیزم چ شیری بهش می دی دختر من ۱۵ماهش بسیار بدغذاست وزنش هم کمه لاغره

فست میل گلم

اما برای بالای سه سال

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

دو ماه بود پسر من پشت هم مریض شده بود از ۸ماه پیش که برده بودم پیش دکترش تا این دفعه فقط ۱۰۰گرم ب وز ...

عزیزم شیر گیم آپ یا شربت

منم تازگی گین آپ خریدم براش 

سلام عزیزم پسرمن ۹ماهشه چون کم وزنه دکتر سانستول و زینک پلاس نوشت خارجیشوگرفتم شکرخدا اشتهاش بهترشده ...

فعلا گین آپ شروع کردم

خوب بود همین جا اعلام میکنم 

برای کمبود وزن از این شربت ها نتیجه دیدم

راسیپ:یک کیلو اضافه کرد

یک دوره مشکلی نداره

پرخاشگر نشد

خواب آلود فقط چند روزی بود بعد بهتر شد

فست میل خوب بود نیم کیلو تقریبا اضافه کرد

نان در حال رشد خریدم دویست گرم اضافه کرد خیلی چرب نبود راضی نبودم زیاد 

گین آپ تازگی شروع کردم نتیجه اینجا اعلام میکنم 

روزی یک تخم مرغ برای بچها عالیه اگر بخورن