2777
2789
عنوان

خیانت نامزد

3141 بازدید | 74 پست

سلام دوست جونیا من و نامزدم از هم دوریم یه بار یکی از دوستاش عکس نامزدمو با یکی از همکاراش تو کافی شاپ برام فرستاد شوکه شدم چه لزومی داره حتی با همکارش بره کافی شاپ اونم دوتایی اومد قسم خورد،ازین کارا نمی کنه دوباره بعد از دوهفتش فهمیدم رفتن باغچه رستوران دوست نامزدم این بار دسته جمعی ولی بازم به من نگفته بود پریشبم یه پیام ارسال کرد اسم اون خانوم بالاش بود فوری پاکش کرد منم رفتم پی وی خانمه گفتم رابطت با نامزد من چیه گفت به شما چه ربطی داره رابطم چیه منم دعوا راه انداختم اونم گوشی رو خاموش کرد به همین راحتی فرداشم هی پیام داد و زنگ زد اخه چند بار ببخشمش خسته شدم ببخشید طولانی شد ولی بازم دوسش دارم😥😥😥😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اینهمه تاپیک خیانت همش برمیگرده به این حرف که چند سال ازدواج کردم و نمیتونم قید بچه هام رو بزنم . تو نامزدی ذات ادم بدذات رو نمیشه عوض کرد . نامزدی هم برای شماخت بیشتره . خودت رو خسته نکن . ادمه نده بیشتر از این که به جاهای باریک برسی . الان دستش بهت نمیرسه اینجوری معذرت خواهی میکنه فردا که ببخشید خرش از پل گذشت قرونی ر ات ارزش قائل نیست و علنی میگه اره خیانت میکنم 

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

بخدا تهوع گرفتم از عنوان خیانت...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))