2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون جلو میشینه یا عقب آیا

1122 بازدید | 82 پست

من مادرشوهرم جلو میشینه حتی یه تعارف هم نمیکنه جالب اینه که خواهرشوهرام بودنی تو ماشین ما به اونا تعارف میکنه 🤦🤦خیلی بدم میاد ازش 

بعد الان همسرم زنگ زده که فردا میریم خونه ابجیم خونشون دوره تقریبا ۳ساعت راهه بعد گفت مامانمم هست من دلم نمیاد برم چون هم جلو میشینه و هم انتظار داره من عقب میوه پوست بکنم بدم جلو 🤦🤦🤦🤦🤦به همسرمم نمیتونم بگم میترسم بگم با خودش بگه این احترام حالیش نمیشه و ...ولی من معتقدم جای زن و شوهر کنار همدیگس و ...😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل اون جلو سوار شو ی بالشم بذا صندل عقب بگو مامان جون حوصلت سر رفت خسته شدی بخواب راحت اون پشت برا اینکه راحت باشی گذاشتم در اختیار تو😂.

من جلو میشینم اکثرا گاهی هم اون

قبل اون جلو سوار شو ی بالشم بذا صندل عقب بگو مامان جون حوصلت سر رفت خسته شدی بخواب راحت اون پشت برا ...

وای اینطوری بگم ناراحتم میشه 

ی بار شوهر خواهرشوهرم با ما اومد من جلو نشستم سر این مادرشوهرم به شوهرم گفته بود مارو ادم حساب نکردو فلان و احترام حالیش نمیشه

بذار بشینه بابا حالا برا سه ساعت!؟

ولی فلسفه میوه پوست کندن رو درک نکردم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مگه  آدمی  که  عقب  میشینه  به  مقصد  نمیرسه؟   صندلی  جلو  تخت  روانه،؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم