2777
2789

بیا تصمیم بگیریم بدی نکنیم در دنیا، همه سعی کنیم خوبی کنیم تا خوبی زیاد بشه تو دنیا، چه خوب باشیم چه بد همه رفتنی هستیم پس چه بهتر که خاطره ای خوب توی دنیا از ما بمونه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا تا جهان را به ستمکار ندهیم

همگی تلاش کنیم به سوی نیکی برویم

خوبی و بد همیشه گ نمی ماند

همان بهتر که نیکی به یادگار بماند(نام نیکی از تو بماند)

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بیا تصمیم بگیریم بدی نکنیم در دنیا، همه سعی کنیم خوبی کنیم تا خوبی زیاد بشه تو دنیا، چه خوب باشیم چه ...

مربی مهد پسرم کمک کرده بچه ها ی کاردستی درست کردن ب عنوان تبریک روز مادر از طرف بچه‌ها...‌خلاصه می‌خوام تو گروه تلگرام ب عنوان تشکر بنویسم خوبه؟

سبزوار وطن من ...
مربی مهد پسرم کمک کرده بچه ها ی کاردستی درست کردن ب عنوان تبریک روز مادر از طرف بچه‌ها...‌خلاصه می‌خ ...

فکر نکنم به تشکر ربطی داشته باشه ولی قشنگه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خب شعذدروثف تسکربلدی

نه بزن تو گوگل بگیر