2777
2789
عنوان

ماشین چینی

337 بازدید | 21 پست

X33اتومات صفرخریدم همه اطرافیانم مسخرم میکنن که ماشین چینی اصلا خوب نیس صاحب اول واخرش خودتی حالم خوب نیس اصلا دلم شکسته هیچ کس حتی بهم یه افرین نگفت چون با پس انداز خودم خریدم 

x33عالیه

ماشالا بهت خیلی خوبه مشتریشم اتفاقا عالیه

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی میگی ؟یا اینطوری میگی دلم نشکنه

نه به خدا جدی میگم

خیلی مشتری داره

شاید سر در نمیارن که اینجور میگن

ما خودمون x33 دنده ای داریم خیلی ماشینه اوکییه

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

میگن کاش پارس صفرمیخریدی

اصلاااااا

ببین اگه سوار هر دو شده باشی واقعا تفاوت و حس میکنی

زمین تا اسمون فرقشونه

میگن کاش پارس صفرمیخریدی

غلط کردن درسته ماشین داخلی بازار فروشش بهتره ولی قطعا ماشین چینی ایمن تره شما کاپوت یه ماشین چینی مث برلیانس رو با دست نگه دار کاپوت پارس رو هم نگه دار مقایسه کن ببین چقد اختلاف وزن دارن به همین نسبت بدنه محکم تر و مقاوم تره