2777
2789

هفت ماهه عفونت ادراری گرفت ازمایش وسونو واسکن که گرفتیم مشخص شد برگشت ادراری داره

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
هفت ماهه عفونت ادراری گرفت ازمایش وسونو واسکن که گرفتیم مشخص شد برگشت ادراری داره

آهان عزیززززم 

انشالله خوب بشه.

یه همسر خوب   ، دوتا دخمل گل   یه پسرتپل     .دارایی های با ارزشم .خدایا شکرت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلابتون جون دختر شمام بی اشتهاست غذاچی میدی بهش

وای آره الان نزدیک بیست روزه اصلا درست وحسابی غذا نمیخوره . کلافه ام کرده . 

غذاهایی که خودمون میخوریم بهش میدپ همش در حد مزه کردنه.

همه چی هم نمیخوره . اونوقتا همه چی میخورد . الان از غذاهای شیرین وشور بدش میاد . ماکارونی مرغ برنج سفید . سیب ابپز وسرخ و  چندتا غذای محدود دیگه بیشتر نمیخوره

دختر من اگه مشکلی داشت باید با ازمایش مشخص میشد درسته ؟  دخترت درد داره وخارش ؟

دخترمن از بدوتولد رفلاکس ادراری داشت وقتی عفونت گرفت متوجه شدیم چون رفلاکس باعثرعفونت میشه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

دخترت دندوناش کامل دراومده ؟؟

ممکنه کم اشتهاییشون از دندوناشون باشه ؟

دختر من دندونای اخریش اسیاس نمیدونم چیه در اومده ولی بنظرم دوتا ک الانووقتش نیست سرزده و همش نق نق 

وای آره الان نزدیک بیست روزه اصلا درست وحسابی غذا نمیخوره . کلافه ام کرده .  غذاهایی ک ...

دخترمنم اینجوریه شده ازصبح تاشب لب به هیچی نزده واقع نمیدونم این همه انرژی از کجا میاد

دخترمنم اینجوریه شده ازصبح تاشب لب به هیچی نزده واقع نمیدونم این همه انرژی از کجا میاد

همینو بگو . 

من دندوناشو اگه تونستم الان میشمرم 

دخترت دندوناش کامل دراومده ؟؟ ممکنه کم اشتهاییشون از دندوناشون باشه ؟ دختر من دندونای اخریش اسیاس ...

اره دوسه تا دندون اسیابشم در اومده دخترمن تا یکسالکی اشتهاش عالی بود ازوقتی هرشب بهش سفالکسین میدم بی اشتها شده😢

همینو بگو .  من دندوناشو اگه تونستم الان میشمرم

من که اصلا نمیذاره نگاش کنم نمیدونم چن تا دندون داره

اره دختر منم تا  همین چند وقت پیش خوب بود وتپلی بود . ولی یهویی اینطوری شده . 

انشالله دخترت خوب ک شد دارو نخوره وزنش خوب میشه . 

کلا عفونت ادراری وزنگیری رو کند میکنه