2777
2789
عنوان

شک دارم😞

225 بازدید | 13 پست

بچه ها مادرشوهرم عمل رحم کرده ی مایعی از رحمش کشیدن بعد ده روز اومد خونه ما چون حمومشون خراب بود رفت خونه ما حموم بعد از رفتنش لیف و صابون رو انداختم دور و کل حمام رو با چهارپایه رو باآب داغ و پودر شستم چون چندسال مشکل رحم داشته حالا شک دارم کافیه یابازم بشورمش؟

یبار رفتم حمام سعی کردم ب خودم بقبولانم ک تمیز شده

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

بیچاره عمل کرده

مایع رو هم که کشیدن بیرون‌

دیگه جامده جامده

نگران نباش

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای😲تمیز شده دیگه😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

چهارپایه رو بنداز یا روشو با وایتکس بشور.

خب ممکنه مسری باشه اگه باشه حق داری.

اگرم مسری نیست که حساس نباش شستی دیگه.

من راستش سر حموم وسواس دارم گرفتارم الان دارم رو خودم کار میکنم بهتر شم😔

اگر میخوای همه جا کاملا ضدعفونی بشه 

بتادین بریز همه جا 

و بعدشم ابکشی کن 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

فقط بتادین 

من حتی دستشویی رو هم بعد از اینکه با شوینده شستم 

روش بتادین میریزم و بعد اب میکشم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی