2777
2789
منم همینطور.درس نخوندم خانواده ام نذاشتن ۸ راهنمایی ترک درس کردمبعد عاشق شدم ۶ سال بعد ولم کرد رفت ا ...

ای وای تو دلم میگفتم امیدوارم مشکلش عشق نباشه که هیچ درمانی نداره ببین من دیوانه شدم صدام میکنن نمیشنونم اصلا فکرم یجای دیگست بعد بهم میگن کر یا دیوانه ببین به چه روزی افتادم فقط دارم به زور نفس میکشم تا روزش برسه

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤🥀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ای وای تو دلم میگفتم امیدوارم مشکلش عشق نباشه که هیچ درمانی نداره ببین من دیوانه شدم صدام میکنن نمیش ...

منم تازه بهم میگن خوبش برات میاد انگار من دنبال جفت گیری ام

قسمت بوده تو با اون خوشبخت نمی شدی. پس چرا اون دختره باهاش خوشبخته.خیلی حالم بده😔😭

عزیزم فداتشم اینجوری نگو خدا همیشه هست این ممکنه یه امتحان باشه نمازت رو بخون با دل و جونت برو سمتش

اصلا هیچوقت دیگه صداش نمیزنم هییت نمیرم

خدا خدای اون پسره و دختره بود منو له کرد. تاقلب اونا رو شاد کنه

من باخدا کاری ندارم دلم شکست ازش خیلی درد کشیدم اگه میمیردم اینقدر درد نمی کشیدم.عکسهای عقدش دیدم دنیا رو سرم خراب شده😔😭

اصلا هیچوقت دیگه صداش نمیزنم هییت نمیرمخدا خدای اون پسره و دختره بود منو له کرد. تاقلب اونا رو شاد ک ...

عزیزم اینا همه ظلم آدماست نه خدا آدمان که دنیا رو به گند کشیدن 

مطمئن باش خدا یه روزی تقاص دل شکسته تورو میگیره 

خدا شاید دیرگیر باشه اما بد گیره

عزیزم اینا همه ظلم آدماست نه خدا آدمان که دنیا رو به گند کشیدن مطمئن باش خدا یه روزی تقاص دل شکسته ت ...

بگیره. زخمی که اون آدم بهم زد هیچی خوبش نمیکنه.فقط امیدوارم بااشک هایی که براش ریختم جنازش بشورن.عزتم شکست نابودم کرد

مثل دیونه ها بودم شتیدم ازدواج کردم.چقدر خودم زدم به درو دیوار خیابون اشک ریختم. داد زدم خدا ندید.نشتید بامن چیکار کردن😭

چرا ولت کرد؟؟دوست بودین؟؟

اره دوست بودیم.

بعد اینکه کار پیدا کرد درسش تموم شد.باهمکارش ازدواج کرد

به من گفت نمیخامت.تو درس نخوندی من تحصیل کرده هستم.

بهم گفت خراب تهمت بی بندباری هم زدبهم😭😔

اره دوست بودیم.بعد اینکه کار پیدا کرد درسش تموم شد.باهمکارش ازدواج کردبه من گفت نمیخامت.تو درس نخوند ...

مطمئن باش خدا ازش تقاص تورو میگیره که این پسره سر کارت گذاشته شک نکن.....

حتی تقاص اون تهمت های ناروا...

همینه دیگه این پسرا ارزش حرف زدنم ندارن...

خداروشکر کن که باهاش ازدواج نکردی وگرنه زندگیت به فنا میرفت