2777
2789
عنوان

پد کرمپودر

162 بازدید | 10 پست

خانوما من پد قارچی کرمپودر دارم ، وقتی میخوام باهاش کرمپودر بزنم همرو جذب خودش میکنه و رو صورت من چیزی نمیمونه بااینکه قبلش خیسش میکنم ..

و اینکه زیر کرمپودر چی بزنم ک قشنگ رو صورتم بیفته ؟ 

شما برای ارایش چقدر کرمپودر میزنین؟

به امید ارزو های قشنگمممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیر کرم پودر اگه پرایمر اصل گیرت بیاد خیلی خوبه مثل ابه ژله ای و صورت رو مات میکنه و نمیزاره عرق کنه تو لوازم ارایشا بگو پرایمر میخوای

و پد پنکک هم باید عوض کنی ک کرم پودرت رو  و نخوره 

پرایمر و مرطوب کننده استفاده کن واسه زیر کرمپودر

واسه خود کرمپودر هم از پد کوشن استفادع کن.

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

پرایمر

درحال حاضر پرایمرم انقضاش تموم شده تا برم بیرون طول میکشه .. چیز دیگ نمیشه زد ک کار پرایمرو انجام بده؟

و اینکه شما با پد کرمپودرو روی صورت پخش میکنین؟ جذبش نمیشه؟

زیر کرم پودر اگه پرایمر اصل گیرت بیاد خیلی خوبه مثل ابه ژله ای و صورت رو مات میکنه و نمیزاره عرق کنه ...

من پرایمرم از حالت ژله ای شده اب روان علتش چیه؟

پد کوشن دارم همه کرمپودرمو میخوره متاسفانه هیچی رو صورتم نمیمونه 

و اینکه مرطوب کننده هم کار پرایمرو میکنه؟ چون میترسم پرایمرم انقضاش تموم شده باشه صورتم لک شه

درحال حاضر پرایمرم انقضاش تموم شده تا برم بیرون طول میکشه .. چیز دیگ نمیشه زد ک کار پرایمرو انجام بد ...

نمیدونم والا نرم کننده بزن 

نه جذب نمیشه 

خسته سرگردون ناامید امیدوار 🦊