2821
2789
عنوان

پد کرمپودر

169 بازدید | 10 پست

خانوما من پد قارچی کرمپودر دارم ، وقتی میخوام باهاش کرمپودر بزنم همرو جذب خودش میکنه و رو صورت من چیزی نمیمونه بااینکه قبلش خیسش میکنم ..

و اینکه زیر کرمپودر چی بزنم ک قشنگ رو صورتم بیفته ؟ 

شما برای ارایش چقدر کرمپودر میزنین؟

به امید ارزو های قشنگمممم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیر کرم پودر اگه پرایمر اصل گیرت بیاد خیلی خوبه مثل ابه ژله ای و صورت رو مات میکنه و نمیزاره عرق کنه تو لوازم ارایشا بگو پرایمر میخوای

و پد پنکک هم باید عوض کنی ک کرم پودرت رو  و نخوره 

پرایمر و مرطوب کننده استفاده کن واسه زیر کرمپودر

واسه خود کرمپودر هم از پد کوشن استفادع کن.

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

پرایمر

درحال حاضر پرایمرم انقضاش تموم شده تا برم بیرون طول میکشه .. چیز دیگ نمیشه زد ک کار پرایمرو انجام بده؟

و اینکه شما با پد کرمپودرو روی صورت پخش میکنین؟ جذبش نمیشه؟

زیر کرم پودر اگه پرایمر اصل گیرت بیاد خیلی خوبه مثل ابه ژله ای و صورت رو مات میکنه و نمیزاره عرق کنه ...

من پرایمرم از حالت ژله ای شده اب روان علتش چیه؟

پد کوشن دارم همه کرمپودرمو میخوره متاسفانه هیچی رو صورتم نمیمونه 

و اینکه مرطوب کننده هم کار پرایمرو میکنه؟ چون میترسم پرایمرم انقضاش تموم شده باشه صورتم لک شه

درحال حاضر پرایمرم انقضاش تموم شده تا برم بیرون طول میکشه .. چیز دیگ نمیشه زد ک کار پرایمرو انجام بد ...

نمیدونم والا نرم کننده بزن 

نه جذب نمیشه 

خسته سرگردون ناامید امیدوار 🦊

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز