2777
2789

من نامزد کردم تو دوران آشنایی بهش گفتم که من شکم و پهلو دارم و اگر مسئله ای باهاش داری بگو چون مناسب هم نیستیم . گفتم ن من اندامت دیدم خوبه فلان . 

تا اینکه بعد نامزدی گفت میگم برو باشگاه خوش اندام شی . حالا مثلا اگه این حرف ی سال بعد زندگی مشترک می‌شنیدم درد نداشت اینکه تو هفته اول برگشت گفت واقعا ذوقم کور کرد و احساس بدی گرفتم . الان بعد اون بشدت پر خور تر شدم اصلا نمیدومم چرا دست خودم نیست بخدا دو برابر قبل شدم در صورتی ک مثلا ی ماه پیش خیلی بهتر بود اندامم

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش برو برای سلامت خودت برای دوست داشتن خودت و اونی هم که به ما توصیه میکنه ورزش کن ما رو دوست داره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
پرخوری عصبی گرفتی

باور کن هیچ وقت تو عمرم اینطوری نبودم انگار نخورده هام فقط میخورم ک بنرکم دست خودم نیست 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
اینجا فقط باید میگفتی عزیزم کور بودی یا کر؟😐

گفتم . همش گفتم بهش 

عزیزم لج نکن لاغر هم بودی باشگاه رفتن به بدن فرم میده

ن ربطی ب لج نداره . 

خودم باید حس کنم دوس دارم برم یا نه 

وقتی اینو میگه ینی تو الان خوب نیستی