2777
2789
عنوان

به خواهر شوهرم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست

کرونا که با کسی شوخی نداشت به نظرم اون مسئله رو از ذهنت پاک کن 

خواهر شوهرت بهتر از همه ی ماها میشناسی اگه میدونی میاد بهش بگو اگه میدونی همراهت تا درمانگاه میاد بچه نگهداره تو بری دکتر بهش بگو 

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا وقتی میگی یه بار بهش گفتی و گفته نه اگه من بودم دیگه نمیگفتمشده به همسایه رو مینداختم ولی این آ ...

دوستم الان زنگ زد ولی چون خونشون دوره و بچه کوچیک هم داره خوشم مریض احوال بود گفتم نه دیگه شب شده

میترسم تو درمانگاه باز مریض بشه قبلا به مادرشوهرم گفتم نیومد تاحالا به خاهراش نگفتم

اونکه همین حالا هم طفلی مریضه مگه با شوهرت نمیرین؟ اونا بشینن تو ماشین نیان داخل یا اگرم میان شوهرت ببرتش یه گوشه که دور از جمعیت باشه 

چی بگموالا خواهر برادری اوضاع فرق میکنهپس آدم از کی انتظار کمک داشته باشه؟

اخه مردم بالا سر مامان باباشون نمی‌رفتند چه برسه خواهر و برادر ..

از خدا باید توقع کمک داشته باشیم

خدا تو قرآن میگه قیامت روزی هست که مادر از بچه خودش فرار میکنه... کرونا هم نمونه کوچکی از ایم صحنه بود