2777
2789
عنوان

آرایش بلدی

234 بازدید | 23 پست

من نمیدونم چه جوری باید آرایش کنم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به بعضیا آرایش نمیاد مثل خودم واسه همین بلدم نیستم😂😐

به من فکر کنم فانتزی بیاد 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

کاری نداره ک البته من خودمم در حد چیزای اولیه بلدم 🤣

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

چه خوب❤️کلاس های خودآرایی الآن زیادن همه شهرا

نمیخوام هزینه کنم 

کاری نداره ک البته من خودمم در حد چیزای اولیه بلدم 🤣

خط چشم بلدی 😂

چرا میگی کاری نذاره؟؟؟؟

منم اصلا یاد ندارم متاسفانه.

اینا که انقدر خوب آرایش میکنن از کجا یاد گرفتن 😁😄

خط چشم بلدی 😂چرا میگی کاری نذاره؟؟؟؟

اره خط چشم و اینا بلدم خودمم چون چشمم ریزه اولین چیز ک یاد گرفتم خط چش بود 

اخه من تا حد لازم رو خیلی زود یاد گرفتم و بعد چند بار انجامش دیگ کلا بلد شدم و دنبال ریزه کاریا و چیزا عجیب نرفتم 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

اینا که انقدر خوب آرایش میکنن از کجا یاد گرفتن 😁😄

نمیدونم والا ، چندین بار شوهرم بهم گفته خب بپرس ازشون!واای خدا چه جوری بپرسم ازشون ؟نمیشه که !میگه تو بیا من برات بپرسم !!! گفتم واای خاک عالم ابرومونو میبری ، یه بار گیر داده بود که بریم اتاق اون خانم دکتره باهم ازش بپرسم برات !!!

بزن یوتیوب آموزش خلبانیم داره چه برسه  ب خودآرایی 

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.