2821
2789
عنوان

روکش دندون

129 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من دوسال پیش پیش همین دکتر دندونکو عصبکشی و پر کردم و دوروز پیش تاج دندونم شکست رفتم پیشش گفت برای۲۳ همینماه بیا روکش بذارم هرینشم۴۵۰۰اما الان دیدم  خود آمالگام غالبی دراومد میخام بدونم الان هزینه پرشدن هم جدا حساب میکنه.الان رفتم منشی گفت دکتر نیست این سوال ازش پرسیدم گفت نمیدونم بیشتر بشه یا نه فردا بیا خود دکتر تشخیص میده.شما چیزی میدونین یعنی از۴۵۰۰باید بیشتر بدم بابت پرشدن و روکش؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه  دیواره مناسبه روکش باشه همون و تراش میده روکش میزاره ولی اگه دیواره نداشته باشه یه پست میزاره بعد روکش میاد روش فک کنم هزینه پست و بگیرن

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترا الان از املاکی ها کلاهبردارتر شدن

اره واقعا دوروز پیش چهارتا دندون پزشکی رفتم دوتاش سوهان کشیدن فک میکنم کاراوناست که پایه آمالگام رو لق کردن که بیوفته وگرنه چند وقت شکسته اصلا نیوفتاده بود

اگه دیواره مناسبه روکش باشه همون و تراش میده روکش میزاره ولی اگه دیواره نداشته باشه یه پست میزاره ب ...

نه دیکه دیوار شکسته بود گفت روکش میذارم۴۵۰۰اما الان امالگام افتاد فقط مونده سه تا دیواره دندونم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792