2777
2789
عنوان

سیسمونی

226 بازدید | 12 پست

بچه ها من ان شاالله دوماه دیگه میرم سرخونه و زندگیم .مامانم من برا سیسمونی خواهرم با ابجیم دعواشون شد چون بابام بی پول بود اونم ازماه 4 بعد دم به دقیقه میومد میگفت سیسمونیم بخرین همون موقع چله برون منم بود . خلاصه موقع 8 ماهگیش با مامانم رفتیم براش سروس کالسکه بخریم زنگ زد گفت من خودم رو رواک خریدم بقیشم میخدم. مامانم 400 دست خواهرم داشت گفته بود همون رو براش کمد بخره دیگه به مامانم پولش نده . بعد مامانم فقط چندتا دست لباس کافشن و شلوار لی و سرهمی با سرویس پتو و یه ماشین بزرگ و کالسکه و کیرو کیف که بچه رو توش میزارن ویه سری خرت وپرت کوچیک خرید برد. حالا اگه برا من مامانم بخواد سیسمونی بده باز حرف میزنه اعصابم خورد میکنن چکارکنم ؟ اگه خودم پولام جمع کنم از اول حاملگیم بخرم خوبه؟

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

شوهرخواهر خیلی پرو وخاله زنک خواهر پر میکنه ازالان خیلی موندم چکارکنم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه حساب باز کن یا یه قلک بزار از همین الان پول جمع کن ایشالا تا موقعی که بخوای باردار بشی و زایمان کنی خودت یه عالمه پول جمع میکنی بیچاره مامان و بابای دخترا همش باید خرج کنن آقای داماد ارد بدن!!!به کسی هم نگو خودت خریدی بگو مامانم خریده نزار پیش خانواده همسرت کم بیاری 

من نمیدونم اخه خونواده دختر چ گناهی کردن ک باید جهیزیه بدن,سیسمونی بدن,فلان بهمان.خیلی ناراحت میشم وقتی اینجور چیزا رو میشنوم.

دختر دسته گل بزرگ میکنن,میره جون و جوونیشو پای ی مرد میذاره.زندگیشو سروسامون میده باید جهیزیه م بده.

بچه بنام پدرو خونواده پدره خونواده دختر سیسمونی بدن.

ینی چ اخه😣

من ک جهیزیه مو تاقرون اخرش شوهرم خودش خرج کرد.سیسمونیمم مامانم تاگفت میخرم گفتم هیچی نمیخری همشو خودمون میخریم.

حتی اگ وصع مادیم افتصاح باشه 

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

اووه . عمرا همچین کاری کنن

آخی شاید در توان مادرتون نبوده ,همینم که خریده خیلی لطف کرده .بنظرم از اول بعد عروسی پول جمع کن که فشار روت نباشه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

مامانم راضی من بخرم بگم اونا خریدن

باب با منطق باشین همه جی ک ب رسم نیس اولا خودت اروم اروم جمع کن بخر دوما ب روی مامان بابات اصلا نیار خدا رو خوش نمیاد اونا دلشون میشکنه 

والا منم بارداریه اولمه نزاشتم بخرن چون وسایل انچنانی لازم نیس !

آره اما بچه وسایلایی که میخرم چطوری ببرم توخونم که نفهمن ؟؟؟ من خودم کلاس نمد دوزی رفتم خیلی چیزا میتونم برا بچم درست کنم اما وسایلای بزرگ رو چطوری بخرم

بچه ها من اگه به خودم بود هیچ نمیخواستم دهن خاندان شوهر باید ببندم دیگه . مردم فقط از خار شوهر ومادرشوهر وفوقش جاری مینالند من بچه های جاریمم زبونش برا ما درازه عقده این از بسکه

آره اما بچه وسایلایی که میخرم چطوری ببرم توخونم که نفهمن ؟؟؟ من خودم کلاس نمد دوزی رفتم خیلی چیزا می ...

خریدای کوچیک رو ببر بده مامانت نگهداره انشاالله سروقت میده بهت ب اسم خودش

تازه چ خبره از الان اخه خانومی😄بذا نی نی بیاد حالا.کلی فرصت داری.بذا وقتی نی نی اکمد شاید وسایلای جدید اومد اونوقت بخری.

وستیلای بزرگم تاهمون موقع پول جمع کن بامامانت برو بخر بیار خونه بگو مامانم خریده

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
بچه ها من اگه به خودم بود هیچ نمیخواستم دهن خاندان شوهر باید ببندم دیگه . مردم فقط از خار شوهر ومادر ...

اخه نباید اجازه بدی ک همچین حرفایی بگن

دیگ فک نمیکنم شرایط کسی ازمن بدتر بوده باشه

یبار فقط سر دعوا شوهرم گفت بابات بهت جهیزیه هم نداد بایه وکیل صحبت کردم و گفت ازنطر قانونی جهیزیه و همه چ بعهده مرده و حتی زن میتونه شکایت کنه

نشونش دادم گفتم وظیفت بوده باراخر باشه.

تموم شددیگ