2777
2789
عنوان

پول دادن به خانواده شوهر

187 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من اولین باره دارم تو نی نی سایت سوال میپرسم.

راستش من الان تو دوره نامزدی و عقد هستم.

نامزدم وام ازدواج برداشت ۳۵۰ تومن داد به باباش تا ماشین بخره قسطش هم باباش میریزه. 

منم وام خودمو برداشتم ۳۰۰ تومن با پدرم نصف کردم چون پدرم پول لازم بود خدایی . قسطش رو هم نصف کردیم یعنی نامزدم قسط منو میریزه بابامم قسط سهم خودشو میریزه .

منم سهم وام خودمو که میشه ۱۵۰ میخوام طلا بگیرم.

حالا پدر شوهرم فهمیده چندرغاز دستم پوله زنگ زده گفته بهم قرض بده ۳۰ تومن 

گفتم ۳۰ تومن زیاده خودمم لازم دارم اخه .اما میتونم ۱۰ الی ۱۵ بهت بدم . گفتش ۱۰ تومن چیه من با ۱۰ تومن بازی میکنم برو کار خودتو راه بنداز .

خیلی از حرفش ناراحت شدم انگار من پول ندیده ام که میگه من با ۱۰ تومن بازی میکنم . 

منم بردم کل پولمو دادم طلا گرفتم . نامزدمم چندبار به خانوادش گفته از خانمم پول نخواید خودش لازم داره به کسی پول نمیده اما اونا باز میخوان . الانم از من ناراحتن چی بگم چیکار کنم راهنمایی کنید مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوای اول به از صلح اخر

بذار ناراحت شن برا شون جا بیافته

اینجا روزبه روز ارزش پول سقوط میکنه

یک قرون امروز فردا نصف ارزشش رونداره متاسفانه 

اونم کسیکه مدلشه و انگار طلبکاره

بذار ناراحت بشه

بعد هم دیگه دیگران رو از برنامه هات خبردار نکن

ببین خوشحال که نشدن حاشیه هم ساخته شد جای اینکه بگن به به چه عروسمون آینده نگره 

اصلا به روی خودت نیار. بدرفتاری دیدی به شوهرت بگو اینا چرا برعکسن؟ به جای اینکه برای عروس کادو بخرن و بهش هدیه بدن دنبال قرض گرفتن و خرده حساب داشتن باهاشن. دست پیش میگیرن که تو مراسمات کم بذارن یا چی؟ خودش تذکر میده. نداد غیر مستقیم و با کنایه به خودشون بگو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دعوای اول به از صلح اخربذار ناراحت شن برا شون جا بیافتهاینجا روزبه روز ارزش پول سقوط میکنهیک قرون ام ...

اره حرف شما درسته،  منم بعد اینکه طلا گرفتم فرداش رفتم خونه پدرشوهرم اینا مادر شوهرم نگاه کرد تبریک گفت که مبارکه به خوشی استفاده کنی خیر ببینی ، اما پدر شوهرم دهنش باز نشد حداقل بگه چقدر شد چقدر گرفتی یا ببینم چه شکلیه. منم هیچی نگفتم که پول لازم بودی چطور فلان . 😁😁😁

من بودم اصلا روم نمیشد بگم نمی‌دم

اخه از مال دنیا هیچی کم ندارن . چندچندتا خونه دارن . مغازه دارن . ماشین دارن . حسود نیستم خدا بیشتر بده بهشون .اما خودشونو خیلی میزنن به خساست.  شور خسیس بودن رو در آوردن.  شوهرم هر چی طلا گرفته از زمان نشون تا عقد همشو خودش گرفته پدرشوهرم هیچ کمک نکرده . شب یلدا یا عیدی هرچی آوردن شوهرم گرفته اونا هیچی نزاشتن