2789
عنوان

دعا نویس

100 بازدید | 21 پست

بچه ها داداشم همش می‌ره پیش دعا نویس اخرین بارم رفته بود برا مامانم گفته بود یکی برا مامانم دعا گرفته بوده و اینا اخه بابام یه زن دیگه ام داشته گفته دعا گرفتن و مامانم برا اون مریض شد و فوت کرد همش میاد این دعاها رو دود میکنه تو خونه و اینا بدم میاد اصلا خوشم نمیاد بره پیش دعا نویس و اینا چی بگم دیگه نره هی دعا بگیره بیاره 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نفهمیدم

گفتم داداشم میره پیش دعا نویس دعا میگیره میاد تو خونه اونا رو میگه باید بسوزونی و بزاری تو گلاب بریزی تو خونه هی اینا رو انجام میده دوست ندارم حالا جنی فقط نشدم تو زندگیم  چکار کنم از این دعا نویس دل بکنه 😂

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خرافاتی شدیده داداشتونخدا بخیر کنهحیف پول.....

وای دقیقا روانی شدم از دستش چقد دعا نویسه پولم میگیره ازش میاد اینا رو هی انجام میده بدم میاد من حس خوبی نمیده 

امکانش هست بیاد تو زندگیتون اولشو نفهمیدم گفتی مامانت

مامانم مریض بود یه مدت و فوت کرد 

رفته بود پیش دعا نویس گفته بود برای مادرت دعا گرفتن که مریض شده و مامانت یه جن داره و فلان ( پدرم یه زن دیگه هم گرفته) گفت از طرف اونا دعا گرفتن براتون بعد از اون موقع همش پیش دعا نویسه 

منم خوشم نمیاد از این دعا نویس و اینا اصلا حتی اسمشم حس خوبی نمیده دوست ندارم یه وقت جن و اینا بیاد خونمون حالا از اون موقعم همش بدشانسی داریم میاریم والا 

مامانم مریض بود یه مدت و فوت کرد رفته بود پیش دعا نویس گفته بود برای مادرت دعا گرفتن که مریض شده و م ...

چه ربطی داره الکی میگن اونا به داداشت بگو هرکی رفته بیچاره شده بعدا فهمیده کلی نحسی واردتون میشه و روانی میشه شیطان میاد تو زندگیش

وای دقیقا روانی شدم از دستش چقد دعا نویسه پولم میگیره ازش میاد اینا رو هی انجام میده بدم میاد من حس ...

یه چیز شیطانی زد به سرم😂😂😂😂😂😂

بگو یه دعا نویس هست فلانی انلاین ازش میگیره کارش اصلا عالیییی توپ

وسوسه اش کن 

با یه دوستی اشنایی چیزی هماهنگ کن اصل ماجرا رو هم بهش نگو

بزنه به حساب اون پولا رو جای دعا نویس😂😂😂😂😂😂😂😂

بعد پولا رو خودت پس بگیر

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چه ربطی داره الکی میگن اونا به داداشت بگو هرکی رفته بیچاره شده بعدا فهمیده کلی نحسی واردتون میشه و ر ...

خودم اخه اعتقادی ندارم اصلا حس خوبی دیگه به خونه ندارم واقعا بس این هی دعا گرفته اصلا واقعا این کارا آخر و عاقبت نداره گوش نمیده اصلا به حرف 🥲

اتفاقا خرافات نیست و وجود داره فقط باعث چیزای منفی و بدبیاری میشن اثر خوب ندارن این چیزای غیر قرآنی

دقیقا فقط بدبختی داریم اصلا گوش نمیده حالا خودشم دیده از وقتی دعا گرفته همه چی بدتر شده که بهتر نشده اما ول کن نیست

یه چیز شیطانی زد به سرم😂😂😂😂😂😂بگو یه دعا نویس هست فلانی انلاین ازش میگیره کارش اصلا عالیییی توپ ...

واییییی تو روحتتتتتتتت مگه از این روش بشه 😂😂