2777
2789
عنوان

باز شروع شد🗿

728 بازدید | 41 پست

غلظت خونم دوباره رفته بالا

قندمو زده پیش دیابت

و به طرز عجیبی کلسترولمم لب مرزه🗿

حالا چند سالمه؟

۱۷

وزنم چقدره؟

به زور ۵۵ 

نحوه تغذیه؟

با فتوسنتز زنده ام

منتغیه ، کاملا منتغیه🗿🗿🗿🗿🗿🗿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصطراب پنهان و استرررس شدید داری  شک نکن 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

احتمالا همون مقدارم ک میخوری ناسالمه

اگر اعتقاد شخصیتون باعث میشه فکر کنید باید با کسی که اعتقادش شبیه شما نیست مثل دشمنتون باهاش حرف بزنید ، پروفایلتون عکس افراد خاصیه و وضعیت رو گل و بلبل میبینید لطفا ریپلای نکنید.

من چهل کیلوعم :)

۱۷ سالمه منم

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

فست فود وغذاهای کنسروی و کارخونه ای میخوری؟ مقرف گوشت قرمز چقدره؟ همون غذاهای کم که میخوری چقدر روغن میزنی؟مثلا سالادتو با سس مایونز میخوری؟ نوشابه شیرینی چقدر مصرف میکنی

پارسا پسرمامان😍
نه بابا تازه نقشه مغزی دادم

پس پیش متخصص غدد برو

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!