2777
2789
عنوان

تلاطم امواج آخر الزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 19246 بازدید | 1510 پست
@عطر_رویا @باآآآآرآآآآنعشق @هوووووففففف @تیتیسانم @شاید_کنکوری ﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا ...

سلام خواهر جان 

متشکرم 

التماس دعا 

اللهم عجل لولیک الفرج 

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا صاحب الزمان ادرکنی ۳۱۳بار

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

یا صاحب الزمان ادرکنی ۳۱۳بار

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

یا# _مهدی_ادرکنی🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

یاصاحب الزمان ادرکنی

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ و ...

❤️❤️❤️خدا به هممون رحم و ب راه راست هدایتمون کنه. انشاءالله❤️🌷

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

@فرزند_ارشد_تابستان @مامان_شاد_موفق @عروسغریبه @نیکوآزاد @ماه_شاد ﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُل ...

سلااااممم بااانو جااان😍

حس میکنم متوجه شدید قشنگم که ی مدتی هست که داخل سایت حضور پیدا نکرده بودم🥲و چقدر خوبه حتی وقتی داخل سایت نیستی و حتی کسی ازت خبر نداشته باشه چنین دوست عزیز و ارجمندی باشه که همیشه به یادت باشه و برات بهترین و زیباترین دعا ها رو با قلب پاااکش برات بکنه😊💛 من بعد مدت هاا دوباره اومدم سایت و وقتی نوتیف هامو باز کردم با تگ های شما عزیزدلم مواجه شدم واقعاً نمیدونم گلم چطوری ازت تشکر کنم ای جااااان به شما که اینقدر قلب پاک و مقدسی داری که لطفش به بنده هم رسیده سپااااسگزااارم بزرگوااار🌹🌹🙏🏻🙏🏻امیدوارم که هر کجای ایران عزیزم هستید سالم و تندرست باشید و در آخر برای شما عزیز دل هر آنچه که از خداوند خواهانید آرزومندم🩵🩵

@ماه_شاد

سلام عزیززززدلم 🥰

باعث افتخارمه قشنگم تگ کردنتون ❤️

چقدرررر پستت انرژژژژی داشت خوشگلم😍

مررررسی از دعاهای خیرت ان شاالله صد برابرررررش برگرده به زندگی خودت 🤲🌹

ببخشید ریپلای نشدی تگ کردم🙏

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿