2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه

75 بازدید | 11 پست

مادرم همه ناراحتی ها غصه هاشو  به من میگه می‌دونه من کاری از دستم بر نمیاد.همیشه باید من غصه اش و بخورم انگار هیچ بچه ی دیگه ای نداره‌‌ فقط از من انتظار داره.احساس می کنم جوونیم داره از بین می‌ره با این رفتارش واقعا حالم بد میشه اما اصلا اهمیت نمیده همیشه طلبکاره ازم.😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مادر من سنگ صبور نیست همش میگه به من چه و طرفدار مردم ظالم هست 

اونم باهام درد و دل نمیکنه چون می ترسه من بامعرفت با مردم بحث کنم 

البته مامانم مریضه از مردم می ترسه خیلی نامرد

مادر من درد و دل نمیکنه با عصبانیت و‌ ناامیدی مدام غر میزنه جوری که منم عصبی شدم

بهش بگو از حق خودش دفاع کنه اگر گوش نداد از اون به بعد عصبانی بگو به من چه چرا منو عصبانی می‌کنی از کسب ناراحتی الکی نترس برو بهش بگو چرا فلان کردی مگه چه بدی کردم بهت 

مادر من درد و دل نمیکنه با عصبانیت و‌ ناامیدی مدام غر میزنه جوری که منم عصبی شدم

منم مادرم درد دل می‌کنه خب اکثرا هم از خواهرام یا برادرام بدون اینکه حتی ب مامانم بگم بعد با خواهر برادرام حرف میزنم تا حالا و خداروشکر خودشون ب اشتباهشون پی بردن و حل شده بعضی وقتام اگه کاری از دستم برنیومده دلداری دادم مامانمو بعضی وقتا بوده تلفنی در روز سه ساعتم با مامانم حرف زدم ک دلش پر بوده اما یک کلمه هم اعتراض نکردم بالاخره مادره دیگه حق مادری داره

منم مادرم درد دل می‌کنه خب اکثرا هم از خواهرام یا برادرام بدون اینکه حتی ب مامانم بگم بعد با خواهر ب ...

عزیزم درک نمی کنی من سالهاست دارم تحمل می کنم هر لحظه .گاهی نیست و درد و دل نیست شکایت و عصبانیت و ناامیدیه.که روحیه ی من و به شدت خراب و نابود کرده.مادره ولی منم آدمم و ظرفیتم تموم میشه.ممنون 🌹