2777
2789
عنوان

زندگی با مرد خودشیفته خیلی سخته😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 27 پست
من فقط منتظر مرگشم

اعتماد به نفست وببر بالا مدام ازخودت تعریف کن

ازکاراش ایراد بگیر نادیده اش بگیر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفست وببر بالا مدام ازخودت تعریف کنازکاراش ایراد بگیر نادیده اش بگیر

منم تعریفش میکردم چون میخواستم بهش اقتدار بدم ولی اون برای من شاخ شده  من تازه فهمیدم خودشیفته اس 

من فقط منتظر مرگشم

عزیزم.کتاب هست به نام خلع سلاح شوهر خود شیفته.یا کارگاههایی به همین نام از دکتر حمید پور.سرچ کن خیلی مفیده.شاید با این ترفندهایی که بهت یاد میدن بتونی اصلاحش کنی

اینطوری که شما گفتی تیشه ب ریشه زندگیم باید بزنم

نه ، زندگی تو در این مرد خلاصه نمیشه و انقدر برات نامهمه که منتظر مرگشی. باید قوی باشی و هر کار می تونی برای خودت و بچه هات کنی. 

خودم با شوهرم اوضاع بدی دارم. شوهر من هم خیلی خودشیفست وللی واقعا چیزی بارش نیست. 

نشستم چند سال مهارت یاد گرفتم که بتونم پول در بیارم و در آینده جدا شم(که نمیدونم میشه یا نه اما به همین امید خوشم). مریض هم هستم و خیلی شرایط رو سخت تر کرده‌.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

میخوام بهش بی محلی کنم

بی محلی که دردی رو دوا نمی کنه.سرچ کن خلع سلاح شوهر خود شیفته.توی قسمت ویدیو هم اپارات کلی فیلم داره و اموزش مال روانشناسان زبده و واقعی و با سواد.ببینشون حتما و توصیه هاشون رو به کار ببر.اگر فایده نداشت بعد دیگه به فکر بی محلی بیفت.بی محلی منجر به طلاق عاطفی میشه.که از طلاق واقعی هزار بار دردناک تره

منم تعریفش میکردم چون میخواستم بهش اقتدار بدم ولی اون برای من شاخ شده من تازه فهمیدم خودشیفته اس

اشتباهت همینجا بوده ادم خودشیفته تعریف نداره که

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خدا نکنه کسی از من پیشش تعریف کنه انقدر عصبی میشه

چون تحمل نداره کسی جز خودش وببینه

خانواده شوهرم اینجورین با من خیلی خوبن اما وقتی کسی ازم تعریف کنه بهم میریزن 

منم تعریفش میکردم چون میخواستم بهش اقتدار بدم ولی اون برای من شاخ شده من تازه فهمیدم خودشیفته اس

خود شیفته ها نباید ازشون تعریف کنی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲