2777
2789

من تا الان تموم تلاشم کردم تغییرش بدم بدتر شد بهتر نشد  دوتا بچه دارم  فقط این میدونم بمونم خودم نابود میشم برم دوتا بچه هام😭😭😭😭😭😭

یعنی اعتماد بنفس زیاد؟!

چجوری هستن دقیقا؟!🥲😅

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یچی و میدونم ک مادرای محترم بچه ب ی فضای آروم نیاز داره ن اینکه شماها بمونین و بسوزین و بسازین و با پدرش دعواتون بشه ،اینجوری بچع بیشتر ظربه میخوره 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

سرچ کن بدترین شخصیت که هیچ وقت تغییر نمیگنن

نارسیست میگن بهشون

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
توجه همه رو ب خودش جلب میکنه دروغ گو هیز اعتماد بنفس زیاد و خیلی اخلاق دیگه که نمیشه تحملش کرد

خدا بهت صبر بده خیلی سخته ساختن با همچین مردی🥲

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

شما چه راهی برام دارین من خیلی عذاب میکشم کنارش

والا راهی نیست فقط رو خودت باید کارکنی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!