2777
2789
عنوان

هدیه ایرانسل

113 بازدید | 18 پست

سلام دوستای گلم.امروزب شوهرم زنگ زدن گفتن ک تعدادشارژایی ک واسه خطت خریدی بالابود الان برنده ی بن خرید۲میلیون تومنی و ی سکه تمام بهارشدی.همچین چیزی واقعیه؟؟؟

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تلویزیون گفت اگه ازتون بخوان برین عابر بانک دروغه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
از چ شماره ای؟!!!

ایرانسل بود

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
تلویزیون گفت اگه ازتون بخوان برین عابر بانک دروغه

گفت فقط باید۷۵تومن ب مامورپست پرداخت کنین

اول زنک بزنین700بپرسین

باشه مرسی عزیزم

گفتن این بن خریدهم بن تخفیف نیست یعنی میتونیم اندازه دو میلیون تومن خرید کنیم ازفروشگاه های معتبر!!!

به منم زنگ زدن گفتن تعداد شارژات بالا بوده برنده یه گوشی سامسونگ و یه کارت خرید 800 هزار تومنی شدید .منم خوشحال که اخ جون بلاخره یه جا شانسم زدو یه چی بردم .

ادرس دادم گفت بستت تا یک هفته دیگه میاد در خونه فقط باید مبلغ 67 هزار تومن پول پست و گارانتی گوشی رو به مامور پست تحویل بدین .منم گفتم عیب نداره بفرستین .دقیقا سر یک هفته بستم رسید .مامور پست از دوستای پدرم بود و مارو میشناخت .وقتی دید بسته واسه ماست گفت اینا همش کلاه برداریه .بسته ها اکثرا توش خالیه .من الان پولمو میگیرم میرم ولی خودتون میدونین .گفتم به نظرت چیکار کنیم .گفت رو بسته دو تا شماره هست زنگ بزن الکی بگو چرا بستم ایراد داره و از این حرفا .البته اگه جواب بدن .پست بسته رو 24 ساعت نگه میداره بعد مرجوع میکنه  تو این 24 ساعت نتیجه گرفتی بیا ببر .من هر چی گرفتم شماره هارو دائم مشغول بود یعنی یکریز میزنگیدم حتی نصف شب .ولی ازاد نشد .شماره که روز اول با من تماس گرفته بودنم زنگ زدم گفت شماره اشتباهه.کلا بیخیال بسته شدم .

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
به منم زنگ زدن گفتن تعداد شارژات بالا بوده برنده یه گوشی سامسونگ و یه کارت خرید 800 هزار تومنی شدید ...

واقعا

ای بخوشکی شانس.ازصب تاحالادارم واسه ۲میلیونه برنامه ریزی میکنم..بستت چیزی توش نبود یعنی؟؟

واقعا   ای بخوشکی شانس.ازصب تاحالادارم واسه ۲میلیونه برنامه ریزی میکنم..بستت چیزی توش نبود ی ...

اره منم انقد خوشحال بودم .تازه میخاستم گوشی رد هدیه بدم مامانمم.من اصلا بسته رو تحویل نگرفتم  مامور پست گفت اینا خالیه .بعدش میان پست شکایت .ما از این موارد زیاد داشتیم .منم دیگه بیخیال شدم .دیدم شماره های پشتیبانیش هم الکیه دیگه مطمئن شدم

تو هم از من میشنوی بگو بفرستن .بعد شماره  های رو بسته رو وردار زنگ بزن ببین نتیجه میگیری یانه ؟ یا اصلا برو دفترای ایرانسل بگو همچین چیزی راسته یانه؟