2777
2789
عنوان

آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست
تو همین تاپیک سوالتونو بپرسید عزیزم ❤

باشه ممنون واسه کنکور از چه منابعی استفاده کردید؟ روزانه چقدر درس میخوندید؟ واسه مرور منبعتون چیا بود ؟ بازار کار دارو چطوره ؟ بعد چند سال میشه به درآمد رسید) هرچقدرباشع حتی کم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه ممنون واسه کنکور از چه منابعی استفاده کردید؟ روزانه چقدر درس میخوندید؟ واسه مرور منبعتون چیا بو ...

تازه میخوای شروع  کنی؟

ببین عزیزم من اصلا یادم نمیاد روزی رو که ساعت ثبت کرده باشم برای درس خوندنم پس اصلاااا خودتو تو هول ولا ننداز ازین بابت ولی روزانه زیر ۷ساعت نداشتم مگر مشکل و مواقع خاصی پیش میومد یک ماه نیمم درس نخوندم بخاطر بیماری ک یهو گرفتم (فشارخون بالا) برای مرور تستایی که از قبل علامت دار کرده بودمو زدم و تحلیل کردم و جزوه اساتید مختلف ازمون و تحلیل تو خونه 

خیلیا میگن دارو اشباعه ولی من اینطوری فکر نمیکنم  در حیطه هاااای مختلف میشه مشغول بکار شد هم صنایع هم بیمارستان هم داروخونه خودت و هم مسئول فنی 

ببین درامد از ۱۴ تومن شروع میشه و ته و انتهایی نداره باتوجه به مهارت خودت اگر مهارتتو ببری بالا خیلی درامدش زیاده 

ولی مثلا داروخونه نرخ ۴۰۳ فکر میکنم ۴۸تومن بود

در اخر هم من دانشجو ام راه دور و درازی در پیش دارم

امیدوارم به جواب سوالاتت رسیده باشی 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.