2777
2789
عنوان

نماینده کلاس دخترم هستم ولی

214 بازدید | 26 پست

جشن یلدا پول جمع کردم نفری ۸۰ تومان  خانمی که با من نماینده هست هیچ کاری نکرد نه خرید نه پذیرایی من هم پذیرایی کردم هم ۳ تا هدیه خریدم برای بچه ها ۷۰۰ هزارتومانم خودم گذاشتم  حالا این خانم با نماینده های دیگه دوست هست میگفت بقیه کلاس ها پول اضافه اوردن  برای جشن های بعد ،بعد با خنده گفت که شما تازه پولم گذاشتید درصورتی که جشن ما خیلی صدا کرد تو مدرسه الان ناراحت شدم از حرف این خانم چه واکنش نشون بدم به ایشون  این پیام تو پست بعدی رو بفرستم براش یا بیخیال بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم پور...  دیروز شما حرفی زدید که بسیار ناخوشایند بود دیروز  آقای (معلم) تماس گرفتن و گفتن بعد جشن جلسه بین معلم ها برگزار شد و همه کلاس ها در مورد جشن ما صحبت کردن که چقدر خوب پذیرایی شده بود  و همه چی عالی بود و اینکه دیروز با حالت خنده و تمسخر میگید فلان کلاس ۵۰۰ اضافه اورده فلان کلاس ۱۸۰۰ اضافه اورده از کلاس ۴/۴مادرها ناراضی بودن با کلی بان ی که داشتن یک میلیون که هزینه موز بود نخریده بودن ۸۰۰ هم پول جوایز بود که هیچی نخریده بودن میزشونم دیدیم که جز پفیلا سیب و انار یک شیرینی چیز دیگه ای نبود  و کلاس ۴/۳ هم اگر کیفیت و پذیرایی و خریدهاشون با بنده یکی بوده ملاک مقایسه هست  و خیلی چیزهارو بان ی داشتن و هدیه هاشون دوتا بوده نه سه تا ،من و شما هر دو نماینده بودیم مثل بقیه کلاس ها که هر دو نماینده با هم کارهای خرید و غیره رو انجام میدن صفر تا صد  شما بسیار کوتاهی کردید به  اینکه دور وایستید فقط نظر بدید و ایراد بگیرید مسخره کنید کار خیلی راحتی هست به آقای شریفی هم گفتم که جشن های بعدی رو شما انجام بدید چون شما هم قبول کردید نماینده باشید ولی تا به الان هیچ مسئولیتی رو گردن نگرفتید شما هم میخواید هیچ کاری نکنید  هم تو همه کارها نظر بدید دردسر جوایز خریدن رو شما مطرح کردید فلان کلاس میخرن ماهم باید بخریم فلان میوه(موز) حتمی باید باشد وگرنه خیلی پول هم ما اضافه میاوردیم   اینکه مادری که پول برای جشن یلدای بچش داده من برای بچه هزینه نکنم نگه دارم  بیارم برای معلم کادو بخرم درسته؟اون مادر راضیه؟ خود آقای شریفی هم راضی به اینکار نیست هر کسی دوست داشته باشه برای جشن بعدی همکاری میکنه  یک ماه درگیر جشن هستم بعد شما بدون هیچ همکاری و زحمتی  بیای تیکه بندازی و زیر سوال ببری زحمت بقیه رو خیلی ناخوشایند هست من تمام تلاشم رو کردم فقط برای شادی بچه ها همین برام کافیه و خداروشکر راضی بودن و تشکر هم کردن  ولی بدونید با این زرنگ بازی ها که تو رفتارتون هست انجام میدید و فکر میکنید دیگران متوجه نمیشن ادم به هیچ جایی نمیرسه از هر دست بدی از همون دست هم میگیرید.
عزیزم چرا از جیب خودت میزاری فاکتور بفرس بگو تقسیم کنین همه سهمشونو بزنن

مهم نیست خودشونم میدونن کلی هزینه شده پیام بعدی رو بخونید ببینید بفرستم براش یا نه 

از من ب مادرای آینده نصیحت این مسولیت رو اصلا ب عهده نگیرید فحش خورش ماسه و کلی حرف پشت سرشون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مهم نیست خودشونم میدونن کلی هزینه شده پیام بعدی رو بخونید ببینید بفرستم براش یا نه

ندیدم 

ولی نفرست شاید بی منظور گفته با گفتن شما بدتر مطمین میشه چیزی هست ک ناراحت شدید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
از من ب مادرای آینده نصیحت این مسولیت رو اصلا ب عهده نگیرید فحش خورش ماسه و کلی حرف پشت سرشون

دختر من هر سال دوبرابر این پول رو دادیم چیزی هم ندادن ولی جز تشکر چیزی نگفتم ولی این خانم نماینده هست خودشم پولی نداد ول تا تونست دخالت کرد و نظر داد