2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاس بس 😭😭😭اگ خدا بود خو نشون میداد ی نشونه ما میدیدم

چیو باید ببینی ک نمی‌بینی بزرگیشو؟؟؟ 

چرا خوبیای زندگیتو نمی‌گی چرا چیزایی که تو داری و دیگران حسرتشو دارن ب چشمت نمیاد 

اگر کسی ناراحتت کرده ک برعدالت خدا شک کردی نگران نباش ب وقتش تقاص پس میده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

چیو باید ببینی ک نمی‌بینی بزرگیشو؟؟؟ چرا خوبیای زندگیتو نمی‌گی چرا چیزایی که تو داری و دیگران حسرتشو ...

بخدا دارم دیونه میشم من ۱۶ ساله دارم عذاب میکشم کو خوبی خوبی هایی ک خدا ب ما داده بابای بی شرفمه 😭

بخدا دارم دیونه میشم من ۱۶ ساله دارم عذاب میکشم کو خوبی خوبی هایی ک خدا ب ما داده بابای بی شرفمه 😭

اشکال ندارد صبر داشته باش اگه بنا به خداناباوری بود از همه بیشتر باید حضرت یوسف ع به بیراهه کشیده میشد چون از ده تا برادر بزرگتر یکی مرد از آب در نیومد و به عنوان برده فروختن تا ۲۰. ۳۰ سال بعد 

صبر داشته باش خدا حتما جوابتو به روز میده

لطفا قرآن بخون تا آرامش بگیری گریه کن تا دلت خالی بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز