always_smile77_98 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 678 عنوان چرا بی بی چک هام هاله دارن ولی خبری نیست 231 بازدید | 47 پست بی بی چک هام همه بعد خشک شدن هاله دارن مارک مدیکور، از یه هفته قبل اینجورناگه خبری بود الان بعد یه هفته باید یکم زودتر رنگ میگرفتن خب سیکلام همه ۴۸ تا ۵۰ روز یکبار هستن الان روز ۴۴ سیکلمم لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️) 1403/10/04 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
always_smile77_98 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 678 برو بتا با تیتراژ بده ایقد ماه های قبل دادم خسته شدم از شنیدن جواب منفی لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
always_smile77_98 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 678 عکس بزار انداختم اشغالی لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
طلامیم عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 275 خب میخوای ی هفته صبر کن بعد چک کن حتما اول صبح بزن.من دیروز بیبی چکم مثبت شد . خیلی ترسیدم مبهمه برام به شک افتادم که بچه دار شدن درسته یا نه.. چقدر سخته
always_smile77_98 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 678 عزیزم من شنیدم مدیکور هاله کاذب داره یعنی همیشه اینجوره؟ از هفته قبل هر چی زدم فقط بعد خشک شدن یکی دو ساعت بعد هاله داشت ولی روژان زدم چند روز پیش منفی بود لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
bbbbmkjh عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14940 خب میخوای ی هفته صبر کن بعد چک کن حتما اول صبح بزن.من دیروز بیبی چکم مثبت شد . خیلی ترسیدم مبهمه برا ... منم دیروز بی بی زدم هاله داشت امروز پرنگ شد استرس دارم فردا میرم ازمایش .
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86859 ایقد ماه های قبل دادم خسته شدم از شنیدن جواب منفی برو بده آزمایش. یا سونو شاید کیست داری
طلامیم عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 275 منم دیروز بی بی زدم هاله داشت امروز پرنگ شد استرس دارم فردا میرم ازمایش . دکتر باید بنویسه حتما؟ یا همینجوری بریم ازمایشگاه ازمون ازمایش میگیرن؟
always_smile77_98 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 678 خب میخوای ی هفته صبر کن بعد چک کن حتما اول صبح بزن.من دیروز بیبی چکم مثبت شد . خیلی ترسیدم مبهمه برا ... من عادت کردم با ادرار اول صبح هر روز میزنم بلاتکلیفی سخته خیلی مبارکت باشه عزیزم ❤️ لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
bbbbmkjh عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14940 یعنی همیشه اینجوره؟ از هفته قبل هر چی زدم فقط بعد خشک شدن یکی دو ساعت بعد هاله داشت ولی روژان زدم چن ... روژان خیلی خوبه وندفو خیلی زود نشون میده من ویتا ساین زدم اول منفی بود بعد هاله کمرنگ داشت اما وندفو فورا هاله داشت کاملا مشخص بود
always_smile77_98 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 678 دکتر باید بنویسه حتما؟ یا همینجوری بریم ازمایشگاه ازمون ازمایش میگیرن؟ نه نیازی نیست دکتر بنویسه برو آزمایشگاه بگو آزمایش تیتر بتا میخوام بدم لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)