2777
2789
عنوان

لاغری شکم

218 بازدید | 22 پست

سلام وقت همگی بخیر. من قد و وزنم نرماله تقریباً ولی شکمم خیلی بزرگه دو تا زایمان داشتم 

باشگاه نمیتونم برم چون دیسک کمر دارم ورزش سخت هم نمیتونم انجام بدم یه راه حل برا کوچک کردن شکم ندارین 

عمل هم همسرم نمی‌ذاره میگه خطرناکه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم سزارین کردم شکم دارم. من سرکه سیب میخورم. رو شکم خیلی تاثیر داره ولی قند منو میندازه اگه بعدش گرسنه بمونم. 

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

چون سزارین بودی باید میبستی🤦🏻‍♀️من با اون همه درد و بخیه بستمانگار اصن حامله هم نشدم انقد شکمم صاف ...

خوشبحالت من انگار حامله ام اینقد شکمم بزرگ شده

منم سزارین کردم شکم دارم. من سرکه سیب میخورم. رو شکم خیلی تاثیر داره ولی قند منو میندازه اگه بعدش گر ...

اتفاقاً سرکه سیب خونگی هم خریدم خیلی بد مزه است نتونستم بخورم 

گشتم نبود نگرد نیست

شرایط منم مثل شماست به علاوه اینکه دکتر بهم گفته حتی پیاده روی هم نکن چون زانوهام داره سابیده میشه ( فقط مشکل شکمی دارم باقی بدنم خوبه )

من هر قرص و داروی گیاهی و شیمیایی و دمنوش و چای سبز و باشگاه و ورزش تو خونه و پیاده روی و امتحان کردم

برای تیر آخر آمپول ویکتوزا استفاده کردم ( خارجی شو که ۱۰ میلیون قیمتش)

عمل هم خودم نمیتونم انجام بدم

دریغ از ۱۰۰ گرم کم کردن

دکترم گفت فقط یه راه هست که ۵۰ ۵۰ هست و هزینش برای دوره یک ماهه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون میشه که این دارو تو دارو خانه نیست فقط باید از بازار سیاه تهیه کرد که معلوم نیست سالم باشه یا تاریخ گذشته و فاصد 

اتفاقاً سرکه سیب خونگی هم خریدم خیلی بد مزه است نتونستم بخورم

اندازه یه قاشق چای خوری سرکه رو بریز تو یه ذره آب سریع قورت بده بعدشم آب بخور. منم خیلی اذیت میشم ولی وقتی می بینم شکمم کوچیک شده و لباسهام داره اندازه میشه انگیزه میگیرم

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

2790
2778
2791
2779
2792