2777
2789

داریم خفه میشم حضرت عباسی 

امروز رفتم امتجان دادم انق هدا بد بود الان سردرد گرفتم بخدا ساختمون ها معلوم نمیشد😭😭

استاندار جوگیر ببین 

واقعا تهههههه بی فکریه کاراشون 

خاک تو سرشون کنن

ی مشت بی سواد دارن با جون بچه ها بازی می‌کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا نفس که میکشی دهن آدم تلخ میشه مزه زهر مار میگیره 

طفلی بچه ها هزار و یک مریضی میگیرن تو این هوا

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خب درس مهم تره دیگ

درس فدای یه تار موی بچه ام 

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چیو میخوان ثابت کنن نمیدونم؟ روز اول اومده فازش چیه؟ کرج و البرز اونقدر فرقی نداره هواشون با تهران اونا تعطیل کردن تهران نه 

اصفهان شاخصش دیشب بهتر از تهران بود کل مقاطع تعطیل شدن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین