2777
2789
عنوان

می‌ترسم واسه بازیگری اقدام کنم

175 بازدید | 10 پست

من از بچگی واقعا به بازیگری علاقه داشتم، هنوزم همینطوره، اینقدر دلم میخواد اقدام کنم ولی اولا که خیلی استرسشو دارم، دوما من خیلی آروم و ساکت و خجالتیم، و خب میدونید که بازیگری واسه یه همچین شخصیتی خیلی عذابه، اقدام کردنشم برام ترسناکه پس چه جوری با بعدش مدارا کنم؟ ولی بخدا مث سگ به بازیگری علاقه دارممم خب؟ نگید اعتماد به نفس داشته باش نترس برو درست میشه مطمئنم میتونی، جدی جدی واقعا نمیتونم اقدام کنم، چه گوهی بخورم

من ی بازیگر بودم و شاهنامه خوان فعلی

هیچوقت سمتش نرو

فضاش چنان ضربه ای بهم زد که پنیک گرفتم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورتتت چیهههه

هر سوالی داری بپرس 

ولی انقدر از این فضا ضربه خوردم که حالم بد میشه با فکر کردن به اون دوران

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یکم راجبش توضیح میدی؟ چرا ضربه خوردی؟

من خیلی وقته که کار میکنم

آدمای عجیب ، بی استعداد ولی با پول کشیده میشن بالا به قول خانم امیرحمزه بزرگ که بهترین تفسیر از این فضا رو گفت

الان واقعا فضاش داغونه ، دوست پسر و دوست دختر و بچه های جوگیر تو کلاس ، کارگردانایی که چشم بد دارن ، هیچوقت مفت نمیبرن تو فیلم

سینما خیلی کثیفه از اون پایین تر تئاتر بهتره ولی خب حاشیه داره

به هرحال هدف اصلیم شاهنامه خوانی بوده که الان بهش رسیدم

من خیلی وقته که کار میکنمآدمای عجیب ، بی استعداد ولی با پول کشیده میشن بالا به قول خانم امیرحمزه بزر ...

خوشحالم که به هدفت رسیدی، واقعا خداروشکر، و اینکه شما قبلا تجربه بازیگری داشتی؟ خاطره بدی داشتی که دیدگاهت اینقدر بد شده؟