2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 22 پست
تاحدودی اره چون ساعت کاری شوهرم زیاد بود قبلنا من سعی میکردم درکش کنم همش اما از ی جایی ب بعد دیدم ح ...

دقیقا جتی روزای تعطیلم همینه 

بعضی وقتا حس میکنم بود و نبود من اصلا فرقی به حالش نذاره انگار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا قسم تمام اینکارا میکنمخوراکی نوشیدنی میبرم باز حواسش تو فیلم یا گوشیهباهاش حرف مبزنم از بس محوه ...

امان از این مردها 

باهاش همراه شو تو هم برو تو گوشیش ک کم کم بزاره کنار یا براش توضیح بده کلیپ دکتر عزیزی زو بفرس براش ببرش مشاور و...

خب چیکار میکنید شما

عیچی دیگه با وجود یه بچه  دیگه الویتم نیست حوصلشو ندارم بیستر به پسرم توجه میکنم اگه به خودم بود هزاران بار جدا شده بودم میدونی الان که پدر نیست اینطوریه پس فردا مثل شوهر من باشه تو پدری خیلی اذیت میشی اصلا با بچمون بازی نمیکنه وقت نمیزاره نگهش نمیداره تنها دارم بچمو بزرگ میکنم میگه خستم از سر کار میاد میخوابه میدونستم بچه دار نمیشدم گفتم خوب میشه بچه بیاد عوض میشه

من اینو فهمیدم ادما را نمیشه عوض کرد ذاتشون واقعا غیرقابل تعییره

نه عزیزم عوض بشو نیست یا باید بسازی یا نتونی سازش کنی تموم کنی من شرایطشو ندارم این وضعیتم از خونه بابام خیلی بهتره اینجارو ترجیح میدم تا برگردم با این بی حوصلگیش نسبت به ما میگه جدا شی رنگ پسرمونو نمیبینی منم فقط دعا میکنم خدا یکاری باهاش کنه راحت شم اخه فقط اینا نیست که خیانت نمیکنه ولی واقعا داره شکنجه روحی میشم انقد بی عصابم به همه میپرم جدیدانم قرص عصاب میخورم هی خدا جه میشه کرد

نه عزیزم عوض بشو نیست یا باید بسازی یا نتونی سازش کنی تموم کنی من شرایطشو ندارم این وضعیتم از خونه ب ...

الهی عزیزم😢 خیلی ناراحت شدم واست 

امیدوارم خدا به راه راست همشون هدایت کنه و اخلاق شوهر شما هم خوب بشه 

دعا کن از خدا بخواه شک نکن ناامیدت نمیکنه