2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونقد برام پیش میاد ک نگو انقد داد میزنم ولی فقط خودم میشنوم هیشکی نمیفهمه

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
کم خونی داری؟؟؟؟؟

نه تااونجایی ک دقت کردم وقتی یکم گرمم بشه و روم پتوعه سنگینی کنه هوای کافی نداشته باشم  اینجوری میشم 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
پس برات فوبیا شده

یجورایی وقتی اینجوری میشم دیگه نمیترسم دستو پا میزنم انگار یکی خفم میکنه و میخوام خودمو نجات بدم ولی همزمان مغزمم‌ میگه تموم میشه نترس تقریبا ۲تا۳ دیقه طول میکشه ب حالت عادیم برگردم من تصادف کردم چن سال پیش از اونموقع اینجوری شدم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز