2777
2789
عنوان

کیا رژیمن❓بیاید

150 بازدید | 21 پست

خانوما کیا رژیم هستن و چه نوع رژیمی رو انتخاب کردید و وزن کم کردید❓❓

من ۱٠ کیلو میزان باید کم کنم اما نمیتونم.

خیلی پر خورم

خستم از اضافه وزنم میخوام جدی کم کنم

لطفا کمکم کنید

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ده کیلو میخوام کم کنم نظرت چیه رقابتی بت هم شروع کنیم؟

باشه عزیزم

شما قدو وزنت چنده

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

من هر روز میخام بگیرم ولی نمیشه

منم ..

اصلا نمیدونم.چطوریه

شبا اصن نمیتونم کنترل کنم نخورم

منم همینطور

وزنم رفته بالا، حتما باید ۱٠ کیلو کم کنم

اما نمیشه پف کردم

قدم 170 وزنم 75

چه رژیمی بگیریم

و شما میخوای چقدر کم کنی و ببشتر کجاها

من رونم ،پهلوم ،باسنم و شکم

چه رژیمی بگیریمو شما میخوای چقدر کم کنی و ببشتر کجاهامن رونم ،پهلوم ،باسنم و شکم

شما قد و وزنت چنده؟

10 کیلو کم کنم 

من شکم و پهلو 

رژیم کالری شمار خوبه چون من شام باید یکم بیشتر بخورم ناهارم حذف میکنم به جاش و گرمیجاتم خوبه باعث لاغری میشه 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

شما قد و وزنت چنده؟10 کیلو کم کنم من شکم و پهلو رژیم کالری شمار خوبه چون من شام باید یکم بیشتر بخورم ...

قد ۱۶۶ وزن ۷۳

چطوریه ، چطوری کالری رو حساب کنیم بعد ورزش کنیم از کجا بدونیم چند کالری سوزوندیم

قد ۱۶۶ وزن ۷۳چطوریه ، چطوری کالری رو حساب کنیم بعد ورزش کنیم از کجا بدونیم چند کالری سوزوندیم

من چند تا رژیم کالری شمار دارم ولی باید غذای تو روژ همون که نوشته به همون مقدار بخوری 

ورزش دیگه جدا هست من که باشگاه میخوام برم چون باسنم کوچیکه بزرگش کمم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من چند تا رژیم کالری شمار دارم ولی باید غذای تو روژ همون که نوشته به همون مقدار بخوری ورزش دیگه جدا ...

برنامست؟ یکم میشه توضیح بدی