nazaninmoradiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 834 عنوان کمک کنید 😢 35 بازدید | 5 پست این هفته اصلا پول ندارم پولایی که شوهرمم داد خرج کردم یعنی سکه خریدم پس انداز کردمحالا نمیدونم چیکار کنم رفت امد دانشگاه امم موند😢😭یک هفته مونده به نظرتون چیکار کنممیگم چندتا تیکه وسیله هایی که لازم ندارم بزارم دیوار شمام نظر بدید 1403/10/03 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninmoradiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 834 اره بذار شوهرم از سرکار رفتن بدش میاد وگرنه این هفته رو میرفتم روز مزد بسته بندی
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 21179 چرا از شوهرت در حد کرایه ماشین نمیگیری، نه وسایلت حیف هس، از مامانت اینا هم میتونی مبلغ کمی قرض کنی خب
nazaninmoradiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 834 چرا از شوهرت در حد کرایه ماشین نمیگیری، نه وسایلت حیف هس، از مامانت اینا هم میتونی مبلغ کمی قرض کنی ... ن حالا فکر میکنن شوهرم نداره سکه هایی که میخرم به شوهرم نمیگم پس انداز کردم برا خودم وگرنه میگفتم فلان چیزو خریدم شوهرم بهم باز پول میداد اما بگم پول ندارم میفهمه
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 21179 ن حالا فکر میکنن شوهرم نداره سکه هایی که میخرم به شوهرم نمیگم پس انداز کردم برا خودم وگرنه میگفتم فل ... پس ببین هرکدوم از وسیله هات لازم نیس بذار دیوار، البته من چند ماه هس دیوار زودپز و پیراهن مجلسی گذاشتم با قیمت خیلی مناسب، دریغ از یه دونه درخواست