2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 317 پست
به نظرت برمیگرده پیشم😑؟

نه

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مریم

درسته 

افرین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

اونی که مدنظرمه بهم فکر می‌کنه ؟میبینمش؟

فکر میکنه کم ولی نمیلینیش

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

مرسی اصن اعتماد بنفسموبردی بالا🤣🤣

خاهش میکنم عزیز واقعیتو گفتم  

حالا جواب سوالامو بده

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

سلام..میشه لطفا منو بگی خدا چنتا بچه بهم میده؟

۳

خاهش میکنم عزیز واقعیتو گفتم حالا جواب سوالامو بده

اره داره

اره داره

سوالامو بخون خو

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

سوالامو بخون خو

خب میگی دوست دختردارع میگم اره داره😂

میشه لطفا بگی جنسیتو؟

۲پسر ۱دختر

دوست صمیمی پیدا میکنم ؟ اسمش چه خواهد بود ؟

حس میکنم پیدا می‌کنی نه ولی الان انگار تو ی کلاس درسی دانشگاهی جایی با ی نفر صمیمی میشی البته اگر این شرایط و داری ؟ اگر نداری که نمی‌دونم . اینکه الان خیلی دلت میخواد با یکی باشی ولی اون زیاد مشتاق نیست و خنثی برا تو و دوستی صمیمی حس میکنم سمانه یا مهناز یا فاطمه 

خب میگی دوست دختردارع میگم اره داره😂

بهم میرسیم؟

دوسم داره؟

منو یادش میاد؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792