2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 317 پست
روم نمیشه منشی قسم بابا و مامانشو خورد که نگه ولی نمیدونم واقعا مگه منشی ها می ذاشتن ۴ تا منشی اصرار ...

انشالله که خیرباشه برات گلم

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته.بنظرت کی ازدواج می کنم؟ با چه شخصی ؟

۴۰۴

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

دوسم داره؟

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

دوسم داره؟

اره

انشالله که خیرباشه برات گلم

ندا اگه دانشگاه قبول شه نیم سال اول یا دوم قبول میشه؟ طلا میخرم یا نقره؟ کدوم؟ ( سرویس منظورمه).

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

رنگ لباسم

یشمی یامشکی تو یکی ازآیتما هست؟

ماه تولدم

رنگ شلوارم

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

متولد چه ماهی هستم؟

پاییزی هستی؟

ندا اگه دانشگاه قبول شه نیم سال اول یا دوم قبول میشه؟ طلا میخرم یا نقره؟ کدوم؟ ( سرویس منظورمه).

دوم

طلا

ماه تولدمرنگ شلوارم

سرمه ای؟

تابستون؟