2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 317 پست
به نظرت برمیگرده پیشم😑؟

نه

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریم

درسته 

افرین

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

اونی که مدنظرمه بهم فکر می‌کنه ؟میبینمش؟

فکر میکنه کم ولی نمیلینیش

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

مرسی اصن اعتماد بنفسموبردی بالا🤣🤣

خاهش میکنم عزیز واقعیتو گفتم  

حالا جواب سوالامو بده

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

سلام..میشه لطفا منو بگی خدا چنتا بچه بهم میده؟

۳

خاهش میکنم عزیز واقعیتو گفتم حالا جواب سوالامو بده

اره داره

اره داره

سوالامو بخون خو

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

سوالامو بخون خو

خب میگی دوست دختردارع میگم اره داره😂

میشه لطفا بگی جنسیتو؟

۲پسر ۱دختر

دوست صمیمی پیدا میکنم ؟ اسمش چه خواهد بود ؟

حس میکنم پیدا می‌کنی نه ولی الان انگار تو ی کلاس درسی دانشگاهی جایی با ی نفر صمیمی میشی البته اگر این شرایط و داری ؟ اگر نداری که نمی‌دونم . اینکه الان خیلی دلت میخواد با یکی باشی ولی اون زیاد مشتاق نیست و خنثی برا تو و دوستی صمیمی حس میکنم سمانه یا مهناز یا فاطمه 

خب میگی دوست دختردارع میگم اره داره😂

بهم میرسیم؟

دوسم داره؟

منو یادش میاد؟