2777
2789
عنوان

کسی جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9023 بازدید | 260 پست
خب دلت تنگ شده چرا جدا میشی

چون مجبورم همسرم نمیخواد زندگی کنه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خیلی زیاد همسرم شکاک و بد بین بود بخاطر ی بیماری که داشتم بهم تهمت میزد

شرمنده بیماریتون چیه؟؟

من همیشه فک میکنم اگر مریض بشم شوهرم باهام نمیمونه 

خیلی ظاهر براش مهمه بعضی. وقتا میگم حتما پیرم بشم منو ول کنه

انشالله که هرچی خیره واست پیش بیاد شاید یه مدت بگذره شوهرت پشیمون شه برگرده

اون ایقد مغرور که هیچوقت بر نمیگرده 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

شوهرم منو نمیخاد منم نمیخامش دیگه

الهی عزیزم توام مث منی 

چرا نمیخوادت 

چرا؟البته شوهر منم همینطور

چون بیمار بودم 

الهی عزیزم توام مث منی چرا نمیخوادت

ولی من توافقی جدا نمیشم انقدد اذیتش میکنم....

شوهرم ادم خوبی نیست خیلی پسته ازش متنفرمم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

ببین زندگی با ادم شکاک خیلی سخته چون اینها حتی برای درمان روانپزشکی هم حاضر به همکاری نمیشن

درسته بارها بهش گفتم بیا بریم دکتر تا بهت بگه علت بیماریه من چی بوده اما نیومد میگفت من خودم میدونم برای چی هست 

میگفتم من از خود دکتر بیشتر میدونم 

اسی بیماریت چیه؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

شرمنده بیماریتون چیه؟؟من همیشه فک میکنم اگر مریض بشم شوهرم باهام نمیمونه خیلی ظاهر براش مهمه بعضی. و ...

گفتم دیدی 

میشه بگید چه بیماری؟ چرا خدا اکثرا اینجور شدن؟ مگه تعهد نمیدن که تو شادی غم همدیگه شریک بشن

نه ادما بی معرفتن 

همسرم خیلی ادم بی معرفتی بود 

البته اون ذهنش بیماره 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مردم بی درک

haniii333 | 8 ثانیه پیش
2791
2779
2792