2777
2789
عنوان

کسی جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9261 بازدید | 260 پست
اره میتونه

شما تو دوران جدایی حالتون بد بود دل تنگ میشدین 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

هنوز دوستش داری؟علت طلاقتون چیه؟من اصلا هیچ علاقه ای به همسرم نداشتم بخاطر همین طلاقم واسم سخت نبود ...

اره خیلی زیاد 

همسرم شکاک و بد بین بود بخاطر ی بیماری که داشتم بهم تهمت میزد 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما تو دوران جدایی حالتون بد بود دل تنگ میشدین

نه اصلاااااا 

حالم خیلی خوب بود بعد از طلاقمم یه سفر رفتم که خیلی هم خوش گذشت بهم🙂😃

میدونی من علاقه ای به همسر سابقم نداشتم انتخاب خانوادم بود کارای که باهام کرد باعث شد بیشتر دل زده شم 

فرزند ایران

هنوز دوستش داری؟علت طلاقتون چیه؟من اصلا هیچ علاقه ای به همسرم نداشتم بخاطر همین طلاقم واسم سخت نبود ...

من خیلی سختی کشیدم نابود شدم 

همین امشب دلم تنگ شده بود کلی گریه کردم 

خیلی غمگینم افسرده شدم 

نه اصلاااااا حالم خیلی خوب بود بعد از طلاقمم یه سفر رفتم که خیلی هم خوش گذشت بهم🙂😃میدونی من علاقه ...

خدا روشکر که حالت خوبه عزیزم 

امیدوارم که منم ی روزی حالم خوب بشه 

عزیزم🥲💔اینجوری که خیلی سختت میشه نمیتونی طلاق نگیری؟آخه دلت هنوز با شوهرته

نه هیچ راهی ندارم مجبور به طلاق شدم 

عزیزم🥲💔اینجوری که خیلی سختت میشه نمیتونی طلاق نگیری؟آخه دلت هنوز با شوهرته

البته خود همسرمم منو دوس نداشت  بخاطر اون بیماری که داشتم نمیخواست باهام زندگی کنه 

همسرت چی؟اون دلتنگ نمیشه؟به طلاق راضیه؟

اره راضیه

نه اون خیلی سنگدله 

منو لایک کن چون منم به زوذی جدا میشم

چرا عزیزم 

منم حق طلاق دارم دلم برای همسرم تنگ شده دلم میخواد که همسرم جلسه دادگاه خودش بیا

خب دلت تنگ شده چرا جدا میشی

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد