2777
2789
عنوان

کسی جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9023 بازدید | 260 پست
اره میتونه

شما تو دوران جدایی حالتون بد بود دل تنگ میشدین 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

هنوز دوستش داری؟علت طلاقتون چیه؟من اصلا هیچ علاقه ای به همسرم نداشتم بخاطر همین طلاقم واسم سخت نبود ...

اره خیلی زیاد 

همسرم شکاک و بد بین بود بخاطر ی بیماری که داشتم بهم تهمت میزد 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما تو دوران جدایی حالتون بد بود دل تنگ میشدین

نه اصلاااااا 

حالم خیلی خوب بود بعد از طلاقمم یه سفر رفتم که خیلی هم خوش گذشت بهم🙂😃

میدونی من علاقه ای به همسر سابقم نداشتم انتخاب خانوادم بود کارای که باهام کرد باعث شد بیشتر دل زده شم 

هنوز دوستش داری؟علت طلاقتون چیه؟من اصلا هیچ علاقه ای به همسرم نداشتم بخاطر همین طلاقم واسم سخت نبود ...

من خیلی سختی کشیدم نابود شدم 

همین امشب دلم تنگ شده بود کلی گریه کردم 

خیلی غمگینم افسرده شدم 

نه اصلاااااا حالم خیلی خوب بود بعد از طلاقمم یه سفر رفتم که خیلی هم خوش گذشت بهم🙂😃میدونی من علاقه ...

خدا روشکر که حالت خوبه عزیزم 

امیدوارم که منم ی روزی حالم خوب بشه 

عزیزم🥲💔اینجوری که خیلی سختت میشه نمیتونی طلاق نگیری؟آخه دلت هنوز با شوهرته

نه هیچ راهی ندارم مجبور به طلاق شدم 

عزیزم🥲💔اینجوری که خیلی سختت میشه نمیتونی طلاق نگیری؟آخه دلت هنوز با شوهرته

البته خود همسرمم منو دوس نداشت  بخاطر اون بیماری که داشتم نمیخواست باهام زندگی کنه 

همسرت چی؟اون دلتنگ نمیشه؟به طلاق راضیه؟

اره راضیه

نه اون خیلی سنگدله 

منو لایک کن چون منم به زوذی جدا میشم

چرا عزیزم 

منم حق طلاق دارم دلم برای همسرم تنگ شده دلم میخواد که همسرم جلسه دادگاه خودش بیا

خب دلت تنگ شده چرا جدا میشی

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد