2821
2789

به سلامتی

مبارک باشه

بزار هفته هشتم به بعد برو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزم ..زودتر نمیشه میخاستم هفته ششم برم ..

معمولا تشخیص ضربان قلب و این چیزا زودتر از هفته هشت سخته برای همین اگه یه موقع تشخیص ندن استرس میگیری هفته هفت هم خوبه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مرسی عزیزم ..زودتر نمیشه میخاستم هفته ششم برم ..

مبارکه عزیزم خوش به حالت.ان شاءالله بسلامتی به دنیا بیاد😍😍

برو از الان تحت نظر یه متخصص زنان باش, یا برو بهداشت واست مینویسه که بری و چیکار کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
کی برم دکتر زنان ؟

از همین حالا برو که برات پرونده تشکیل بده و داروهات رو بده هرچند که من هفته یازده رفتم و هیچ دارویی هم نمیخورم😊

از همین حالا برو که برات پرونده تشکیل بده و داروهات رو بده هرچند که من هفته یازده رفتم و هیچ دارویی ...

کار عاقلانه ای کردی

تا هفته 11 آز بتا دادی چند بار یا نه

؟

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
کار عاقلانه ای کردی تا هفته 11 آز بتا دادی چند بار یا نه ؟

نه فقط یه بار که ببینم باردارم یا نه آزمایش دادم

دیگه ندادم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش