2777
2789
عنوان

😧😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست
که هیچیچی میخوای مثلنتا بوده همین بوده دیگهچرا ذهن خودتو مشغول میکنی الکی

همچی تکراری شده خسته شدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

واسچی اصلا سروتهش معنی نداره

اره ولی چه میشه کرد

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه مجبوریم به زندگی کردن ولی انشالله هرچی هست هرروز خدابرامون اتفاق های خوب رقم بزنه که حداقل ...

اره 😪💔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

حرص میشه خورد مثل من😣

سختش نکن

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

مابه دنیااومدیم که خداازمابنده هاش امتحان بگیره وماروبسنجه خدااستادهست وما شاگرداش می خوادببینه بنده هاش چه قدر جنبه دارن چه قدرمی تونن ازپس وخم زندگی بربیان وانشالله همه ما ازامتحان خداوند سربلندی ون بیایم وپیش خدا روسفیدبشیم انشالله

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊