2777
2789
عنوان

بارداري

68 بازدید | 7 پست

سلام من حدود سيزده روز پيش كه تخمك گذاري داشتم رابطه ي مشكوك داشتم و سه روز پيش آزمايش تيترم منفي شد

و الان روز سي و يك دوره ي پريودمه

ديروز عصر لكه بيني داشتم كه رنگش قهوه اي بود

و تا امروز ديگه لكه نداشتم تا يك ساعت پيش كه يه لكه خيلي كم و كمرنگ ديدم

زير دلم درد پريود داره ولي نه به شدت هميشگي

حالت تهوع دارم وقتي بوي غذا بهم ميخوره و ديروز به اوجش رسيد

عصبي و خسته هم هستم

ميخواستم ببينم احتمال بارداري هست؟

بی بی چک برن

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زود رفتد آزمایش دادید. احتمال بارداری هست. بهتره بی بی چک امتحان کنید.این دوران مثل برزخه تکلیف ...

ممنون عزيزم 

عاره خيلي كلافه كننده اس 

بيبي چك و ميترسم بذارم منفي شه باز

ممنون عزيزم  عاره خيلي كلافه كننده اس  بيبي چك و ميترسم بذارم منفي شه باز

حتما امتحان کن. من کلی بی بی چک امتحان کردم تا بالاخره مثبت شد. البته من زود استفاده کردم. اعصابم خورد بود که ببینم باردارم یا می خوام پریود شم. ولی خدا رو شکر باردار بودم.

حتما امتحان کن. من کلی بی بی چک امتحان کردم تا بالاخره مثبت شد. البته من زود استفاده کردم. اعصا ...

منم چند روز همش ميذاشتم روم نميشه ديگه

يعني الان اگر زمان لانه گزيني باشه امكانش هست بعد يك روز هورمون بتام بره بالا و بيبي چك نشون بده

منم چند روز همش ميذاشتم روم نميشه ديگه يعني الان اگر زمان لانه گزيني باشه امكانش هست بعد يك روز هور ...

فکر کنم الان دیگه مشخص بشه. برای من یک خط خیلی کمرنگ بود. ایشالا هر چی بخوای بشه. نشد هم فدای سرت ماه بعد