2777
2789
عنوان

خونه خواهر شوهرم مهمون میاد

239 بازدید | 15 پست

برادر شوهرم اینا میام عیادتش از راه دور اومدن بعد منو خواهر شوهرمم همسایه ایم به دخترش گفتم میایید اینجا شام بزارم شام بمونید گف نه نمیمونیم ولی ۴ک کنم بمونن شوهرم نگهشون میداره بنظرتون آش رشته با مرغ برنج خوبه چون من بلد نیستم سوپ بپزم پختیم یا رشتش زیاد میشه یا بد مزه میشه

اره اوکیه

آشم نپختی عب نداره سالاد و ماست خیار اینا درست کن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آش بخام بپزم یه ساعته آمادست چون همه چی آمادشو تو فریزر دارم

خب بپز خیلیم عالی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سوپ کاری ندلره

پیاز و سیبزمینی هویج و نگینی خورد کن.

مرغ هم سینه مرغ باشه بزار بپزه .وقتی همه چیز پخت مرغ رو بیار بیرون ریش ریش کن.دوباره بریز تو سوپ.رشته سوپ هم اضافه کن(کم کم بریز که خمیر نشه)بعد سبزی جعفری و گشنیز بگیر ریز خورد کن بریز توش.نمک و فلفل هم به مقدار لازم بریز.

آخرش هم یه کوچولو ابلیمو بریز

آش بخام بپزم یه ساعته آمادست چون همه چی آمادشو تو فریزر دارم

چرا اصرار داری حالا نگهشون داری؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

اش نزار

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اصرار ندارم من از خدامه نمونن شوهرم دس برنمیداره من میدونم

اها