2777
2789
عنوان

بیبی چک ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 85 پست

مبارکه😍

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه حسی داری الان؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
راستی عزیزم تا صدای قلبش رو‌ نشنیدی جز شوهرت هیچکس جتی پدر و مادرتم ندونن تاریخ ا‌ولین‌روز از آخرین ...

چی بگم عزیزم پریودم همیشه دوتا پنج روز جلومیفتاد ازاول،دکترم رفتم گفت طبیعیه ازتیررفتم اقدام س روز لک دیدم بعد ی هفته پری شدم بعدشم دوماه جلو افتاد ماه پیش بعد چهل و چهار اومد اینماه نیومد دوبارزدم منفی بود روز چهل چهاررازیانه خوردم نیومد دیروز سینم درد گرفت گفتم یکی دیگم بزنم

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
راستی عزیزم تا صدای قلبش رو‌ نشنیدی جز شوهرت هیچکس جتی پدر و مادرتم ندونن تاریخ ا‌ولین‌روز از آخرین ...

وای من زود به همه گفتم😆😆😂😂😂

دختر فامیلمون با من باردار بود ماه پنجمش گفت

میرفتیم بیرون همه مواظبم بودن

چیز سنگین نمیدادن دستم

اولین خوردنی قبل تقسیم کردن به من میدادن

حالا هر چی بود بستنی میوه😆

اون جفتم بود صداش در نیومد

اخرشم دو هفته قبل من زایمان کرد

و من دهن لق همون روزی که ازمایش خون دادم و فهمیدم به همه زنگ زدم

وای من زود به همه گفتم😆😆😂😂😂 دختر فامیلمون با من باردار بود ماه پنجمش گفت میرفتیم بیرون همه مو ...

خداحفظش کنه نینی تو گلم منم میخام نگم اگه شوهردهن لقم زود نگه بهشون  

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
وای من زود به همه گفتم😆😆😂😂😂 دختر فامیلمون با من باردار بود ماه پنجمش گفت میرفتیم بیرون همه مو ...

من به همه اعلام کردم

همخ باز به همه

از بعد مثبت شدن آز تا سقط ۲ هفته طول کشید

داغون شدم از حرف و حدیثا

اشتباه کردم

شما الان نی نی خوشگلت دنیا اومده؟

چجوری زایمان کردی؟