۱۰۳۳asal مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 178 عنوان بارداری 61 بازدید | 4 پست سلام خانوما من این ماه با چهارتا تخمک فعال و اسپرم همسرم خوب بود باردار نشدم می خوام دکترم رو عوض کنم یزد اگه بخوام برم پیش کدوم دکتر برم 1403/10/03 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلا۰۳ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1632 عزیزم بستگی به استرس و ایناهم داره خیلیا سالمن ولی بچه دار نشدنچندماهه اقدام داری؟ هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘
۱۰۳۳asal مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 178 عزیزم بستگی به استرس و ایناهم داره خیلیا سالمن ولی بچه دار نشدنچندماهه اقدام داری؟ سه ماهه این ماه دکترم بهم گفت رحم لج می کنه نمشه قرص جلو گیری بخور استراحت بده ولی می خوام هیچ قرصی نخورم
نیلا۰۳ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1632 سه ماهه این ماه دکترم بهم گفت رحم لج می کنه نمشه قرص جلو گیری بخور استراحت بده ولی می خوام هیچ قرصی ... دکتر من سه ماه وقت میده واسه بارداری ماه سوم میفرسته ازمایش و....یه ماه دیگه صبر کن به نظرمقرص ویتامین ای میخورید؟ هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘
۱۰۳۳asal مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 178 دکتر من سه ماه وقت میده واسه بارداری ماه سوم میفرسته ازمایش و....یه ماه دیگه صبر کن به نظرمقرص ویتام ... نه ای کی رو نخوردیم اتفاقا این پولکیه هر ماه می گه بیا سونو بشو سوم پریودی و ۱۲پری داستانی برای خودش