2777
2789
عنوان

پست پیشتاز

106 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

من چهارشنبه یه چیزی رو سفارش دادم ، آنلاین شاپه گفت امروز پست میکنم ، کد رهگیری هم داد 

با اینکه پست پیشتاز بوده ، الان دوشنبه هستش هنوز نیومده بستهه😐

ما راه میرفتیم ، آرزو هامون می دویدن

عادیه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

قدیما پست پیشتاز حداکثر چهار روزه می رسید. الان خیلی پیش میاد تاخیر داشته باشه. جمعه حساب نمی شه. چهارشنبه هم ممکنه دیر داده باشن به پست. در نتیجه هنوز دیر نشده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کد رهگیریش رو تو سامانه پست بزن ببین کجا عه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اره زدم آخرین مرحله اینه که از قم رهسپار شده

خوب دیگه کدشم‌معتبره باید صبر کنی پس

سلام خوبین؟منم یک بسته پستی خریدم از تهران ۱۱دی پیشتاز ولی هنوز نرسیده.شما چند رو بعدش به دستتون رسی ...

سلام شما خوبی

من بعد ۴،۵ روز رسید 

احتمالا توی پست نگه داشتن یا. دفتر پیشخوان ، کد رو داده اما نفرستادن

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70

سلام تاپیک اخرتون و خوندم یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه رضا.یت مندی ه ...

سلام خیلی ممنون از شما

پیش تراپیست رفتم اما تاثیر زیادی نداشت

سلام خیلی ممنون از شماپیش تراپیست رفتم اما تاثیر زیادی نداشت

من هم قبلا یه مشک مشابه مشکل شما داشتم 

مثل شما خیلی هم پیش روان شناس و... رفتم یه روز ایدی رو دیدم گفتم بزار شانس مو امتحان کنم 

مشاوره گرفتم ، مشاورشون فوق‌العاده بود خیلی خوب بود یه شما شما هم پیشنهاد میکنم ضرر که نداره

بازم هر طور صلاح 

من هم قبلا یه مشک مشابه مشکل شما داشتم مثل شما خیلی هم پیش روان شناس و... رفتم یه روز ایدی رو دیدم گ ...

ممنونم از سما ❤️🙏🏻🦋